Francúzsky skokan o žrdi mohol byť vo finále, no nedovolil mu to rozkrok. Potom dostal pikantnú pracovnú ponuku

7.8.2024 00:00

Francúzsky skokan o žrdi Anthony Ammirati zaujal nie tak, ako by si želal. Do finále disciplíny, ktorú ovládol švédsky suverén Armand Duplantis, sa nedostal. Zabránila mu v tom časť jeho tela. Informoval o tom portál news.com.au.

Anthony Ammirati
Foto: TASR/AP

Stalo sa to aj Japoncovi

Skokan o žrdi z Francúzska sa stal ďalším mužom v poradí, ktorému sa stala takáto "nehoda". Tyč, ktorú treba preskočiť, zhodil svojím penisom, píše spomínaný portál.

Ammiratimu však do smiechu nebolo, keďže sa po troch neúspešných pokusoch prekonať výšku 5,70 m nekvalifikoval do finále súťaže.

Pri druhom pokuse bol blízko k prekonaniu latky, avšak pre spomínanú nepríjemnú situáciu sa mu to nepodarilo. Dvadsaťjedenročný juniorský majster sveta to znášal ťažko.

Obdobný incident sa stal japonskému skokanovi o žrdi Hirokimu Ogitaovi v roku 2016 na olympijských hrách v Rio de Janeiro.

Atlét je zdrvený

Ammirati pre médiá povedal, že bol zo svojho výkonu "zdrvený". "Som trochu sklamaný, pretože pri treťom pokuse na 5,70 m mi nič nechýbalo," povedal Ammirati podľa austrálskeho webu.

"Fyzicky som bol stopercentný. Posledné dve technické sedenia som musel vzdať po malej trhline prvého stupňa v adduktore. Uprednostnil som preteky," priblížil Ammirati.

Doplnil, že podmienky boli dobré. "Je to prvýkrát, čo som štartoval na pretekoch bez stresu. Keďže som bol úplný outsider, mal som jediný cieľ - hrať s publikom. Takmer sa mi to podarilo," vyjadril sa.

Atlét, ktorý pred dvoma rokmi získal zlato na majstrovstvách sveta do 20 rokov, zaznamenal po celej nepríjemnej situácii raketový rast fanúšikov na sociálnych sieťach. Z približne 5-tisíc v sobotu (3.8) na viac ako 188-tisíc v utorok 6. augusta.

V auguste 2022 prekonal francúzsky juniorský rekord v skoku o žrdi výkonom 5,81 metra.

Nezvyčajná ponuka

Ammirati dostal po nevydarenom výkone ponuku na veľmi zvláštnu zmenu kariéry. Istá pornografická webová stránka mu chcela ponúknuť obrovskú sumu. Ibaže nie za športový úspech.

Viceprezident spoločnosti podľa news.com.au povedal: "Keby to bolo na mne, ocenil by som ťa za to, čo všetci ostatní videli, tvoj talent pod pásom. Ako milovník aktivít zameraných na rozkrok by som ti rád ponúkol až 200-tisíc libier (približne 390-tisíc eur) výmenou za 60-minútovú webkamerovú šou, v ktorej by si predviedol svoj tovar."

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok