Bývalí členovia One Direction prelomili mlčanie: Stratili sme brata, sme úplne zničení

Bývalí členovia chlapčenskej skupiny One Direction vydali stanovisko k smrti ich kolegu Liama Payna. Jeho smrťou sú zdrvení, hovoria o strate brata. Britský spevák zomrel po páde z hotela v Argentíne.

One Direction
Foto: TASR/AP Photo/Jonathan Short
Skupina One Direction. Zľava Harry Styles, Zayn Malik, Niall Horan, Liam Payne a Louis Tomlinson.

Liam Payne sa preslávil so skupinou One Direction. Britská senzácia ovládla svet a každý mladý človek poznal mená členov. Harry Styles, Louis Tomlinson, Zayn Malik and Niall Horan vydali spoločné stanovisko na Instagramovom profile skupiny. Smrť Liama ich "kompletne zničila". Hovoria o strate brata.

„Myslíme na jeho rodinu, priateľov a fanúšikov, ktorí ho milovali spolu s nami. Bude nám veľmi chýbať. Ľúbime ťa Liam,“ odkázali fanúšikom.

1D 2 One Direction Foto: Instagram/ onedirection

Tvojmu synovi budem strýkom, odkazuje Tomlinson

Niall Horan sa zatiaľ osobne nevyjadril, ostatní členovia ale venovali Paynovi osobitné príspevky na vlastných sociálnych médiách.

Louis Tomlinson na Instagrame uviedol, že sa prvýkrát stretli, keď mal Payne 16 a Tomlinson 18. „Okamžite ma ohromil jeho hlas, ale čo je dôležitejšie, postupom času som mal možnosť vidieť láskavého brata, po ktorom som celý život túžil,“ napísal spevák. Payna označil za najpodstatnejšieho člena skupiny.

Ďalšie slová adresoval priamo nemu. „Cítim sa nesmierne šťastný, že som ťa mohol mať vo svojom živote, ale veľmi sa mi ťažko lúči. Som vďačný, že sme sa od vzniku kapely ešte viac zblížili, že telefonovali sme spolu celé hodiny, spomínať na všetky tie tisíce úžasných spomienok, ktoré sme spolu prežili, je luxus, o ktorom som si myslel, že s tebou budem mať celý život,“ napísal Tomlinson. Pokračoval, že jeho synovi Bearovi bude strýkom a bude mu rozprávať, aký úžasný bol jeho otec.

„Želám si, aby som mal možnosť rozlúčiť sa a povedať ti ešte raz, ako veľmi som ťa mal rád,“ dodal na záver.

Budeš mi chýbať, napísal Harry Styles

Harry Styles o Paynovi napísal, že jeho najväčšou radosťou bolo robiť šťastnými iných ľudí a bolo mu cťou byť vedľa neho, keď to dokázal.

„Liam žil otvorene, so srdcom na dlani, mal energiu do života, ktorá bola nákazlivá. Bol vrúcny, starostlivý a neuveriteľne milujúci. Roky, ktoré sme spolu strávili, zostanú navždy medzi najcennejšími rokmi môjho života. Vždy mi bude chýbať, môj milý priateľ,“ povedal Styles.

Malik sa s ním rozpráva

Zayn Malik napísal, že sa prichytil, ako hovorí nahlas so svojím zosnulým priateľom, “dúfajúc, že ma počuješ“.

"Nikdy som ti nepoďakoval za to, ako si ma podporoval v niektorých z najťažších období v mojom živote," začal Malik. „Keď mi ako 17-ročnému chlapcovi chýbal domov, vždy si tam bol s pozitívnym pohľadom a upokojujúcim úsmevom a dal si mi vedieť, že si môj priateľ a že som milovaný. Aj keď si bol mladší ako ja, vždy si bol rozumnejší, mal svoj názor, bol svojhlavý a neváhal si hovoriť ľuďom, keď sa mýlili. Aj keď sme sa kvôli tomu niekoľkokrát pohádali, vždy som ťa za to tajne rešpektoval,“ pokračoval.

Tak ako aj ostatní členovia, hovoril o strate brata a dal by čokoľvek za to, aby sa s ním mohol rozlúčiť a naposledy ho objať.

Speváka niekdajšej írsko-britskej chlapčenskej skupiny One Direction Liama Payna našli mŕtveho pri hoteli v argentínskej metropole Buenos Aires. Mal 31 rokov, zanechal po sebe 7-ročného syna.

Pozrite si reportáž o smrti speváka zo 17. októbra:

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok