V Trnave našli mŕtvy manželský pár. Syn sa priznal k vražde novému majiteľovi domu, o rodičov sa roky staral

dnes 11:23 , Aktualizované: dnes 14:46

V utorok našli v Trnave mŕtvy manželský pár. Príčina smrti nie je oficiálna, ich syn sa ale priznal k vražde novému majiteľovi domu. Podľa informácií TV Markíza už polícia syna zatkla.

Polícia
Foto: Ministerstvo vnútra SR

V rodinnom dome v Trnave našli v utorok doobeda dvoch ľudí bez známok života. Ako informovala TV Markíza, má ísť o manželov. Príčina ich smrti nie je oficiálna, policajti ale mali ako podozrivého zadržať ich 44-ročného syna.

"Operačné stredisko vyslalo na miesto krajský výjazd. Momentálne vykonávame prvotné úkony na mieste činu," priblížila polícia s tým, že bližšie informácie poskytne, len čo to situácia dovolí.

TV Joj uviedla, že rodina prišla o dom kvôli exekúcii. Syn mŕtveho páru sa mal k vražde priznať novému majiteľovi, ktorý prišiel do domu v utorok. Pár mal zabiť vo štvrtok 10. októbra a ich telá našli až v utorok 15. októbra.

Markíza zistila, že syn sa podľa miestnych o vážne chorých rodičov vzorne staral viac ako päť rokov.

Operátor tiesňovej linky 155 vyslal na miesto ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. "Posádka mohla už len konštatovať úmrtie u 69-ročného muža a 70-ročnej ženy," uviedla hovorkyňa Operačného strediska Záchrannej zdravotnej služby SR Petra Klimešová.

Pozrite si reportáž z 31. augusta:

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok