Scéna ako z hororového filmu. Noví majitelia domu našli v mrazničke odrezanú hlavu a ruky

Majitelia rodinného domu v americkom Colorade našli v mrazničke po predchádzajúcich majiteľoch odrezanú ľudskú hlavu a ruky. Polícia už obeť identifikovala.

Colorado, USA, polícia
Foto: x/OfficialJoelF (ilustračný obrázok)

Detektívom trvalo desať mesiacov, kým zistili, komu ľudské pozostatky patrili. Vystrašení majitelia ich v januári zavolali do svojho novozakúpeného domu. Teraz polícia odhalila, že obeťou je dcéra predchádzajúcej majiteľky Amanda Overstreetová. „Mala len 16 rokov. Bola ešte dieťa,“ povedala policajná hovorkyňa Wendy Likesová pre KKCO.

Susedia sú v šoku. „Všetci sme hádali, kto by to mohol byť. A rozmýšľali sme, či to bolo to dievčatko, ktoré tu bývalo, pretože sme ju vôbec nevideli,“ povedal Jameson Perez.

Kedy naposledy dievča videli?

Polícia zistila, že dievča vyšlo naposledy z domu v roku 2005. „Nemáme však žiadne záznamy o jej zmiznutí ani o tom, že by bola niekedy nahlásená ako nezvestná,“ povedala Likesová.

Amanda žila v dome so svojou matkou, dvoma nevlastnými súrodencami a nevlastným otcom. Ten zomrel pred tromi rokmi na covid. „Dievčatko sme naposledy videli, keď išlo do školy. Neviem, do akej školy chodila. Je to celkom pokojná štvrť. Nehovoríme tu s každým,“ povedal Perez.

Susedia cítili z domu pleseň

Podľa susedov však všetko nasvedčovalo tomu, že v tomto dome nie je všetko v poriadku. „Keď som venčil psov a prechádzal sa okolo domu, cítil som zápach plesne. Bolo to úplne nechutné. Človeku bolo zle už len z toho, že prechádzal okolo,“ rozprával Perez.

Polícia v súvislosti s Amandinou vraždou nikoho nezatkla a jej telo sa zatiaľ nenašlo. Jej matka (55) naďalej žije neďaleko miesta hrozného nálezu. S médiami však nekomunikuje, píše CNN Prima News.

Pozrite si archívnu reportáž z 26. decembra 2023 o rodinnej tragédii vo Francúzsku.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok