Huliak pre pád zo stoličky žaluje STVR. Na tlačovke si podal jej redaktorku, znovu si pýtal ospravedlnenie

Počas tlačovej besedy Rudolfa Huliaka (nom. SNS) sa redaktori ako zvyčajne pýtali otázky. Medzi nimi bola aj redaktorka z STVR, čo Huliaka rozrušilo. V nedeľu na konci relácie O 5 minút 12 nepríjemne spadol zo stoličky a video následne niekto zverejnil na internete.

Huliak
Foto: TASR/Pavol Zachar

Z otázky k ospravedlneniu

Redaktorka STVR sa chcela Huliaka opýtať na aktuálnu situáciu v politike. Akonáhle informovala o tom, že je z verejnoprávnej televízie, reagoval nasledovne. "Ja že sa mi chcete ospravedlniť za pád u vás a následné zverejnenie videa, ktoré u vás vyšlo," povedal s tým, že by to od STVR očakával.

Novinárka reagovala a Huliakovi sa ospravedlnila. "Prepáčte, mňa to mrzí, ja dúfam, že ste v poriadku," povedala. "Ja za to zodpovedná nie som," obhajovala sa.

"Vaša profesionalita bude predmetom budúcich jednaní a trestného oznámenia, ktoré som podal," vyhlásil Huliak. Moderátorka opäť povedala, že do tohto "nie je zainteresovaná" a vrátila sa späť k otázkam.

STVR to mrzí

"Vzniknutá situácia nás ľudsky mrzí, s p. poslancom Rudolfom Huliakom sme komunikovali a veríme, že nešťastný pád v štúdiu mu nespôsobil vážnejšie zdravotné problémy," uvádza v stanovisku verejnoprávna televízia.

"Tento incident dôsledne prešetríme," dodala ešte v pondelok.

Pozrite si celú tlačovú besedu Rudolfa Huliaka:

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok