VIDEO: Naháňačka po parku. Muž so zákazom šoférovania pod vplyvom drog unikal policajtom na ukradnutej motorke

Vo štvrtok (26. 9.) večer v Bratislave hliadka policajtov prenasledovala muža na motocykli, ktorý im unikal cez park. Aj po páde z motocykla pokračoval v úteku, no policajti ho nakoniec dostihli a obvinili z viacerých trestných činov.

ukradnuta motorka.jpg
Foto: reprofoto Facebook/Polícia SR - Bratislavský kraj

Dramatické prenasledovanie

Ružinovská policajná hliadka si vo štvrtok (26. 9.) večer na Ružinovskej ulici všimla vodiča motocykla, ktorý ignoroval dopravné značky. Keď sa ho snažili zastaviť, vodič prudko zrýchlil a začal im unikať.

Pri zastávke MHD Súmračná zabočil na cyklochodník smerom do parku Ostredky a pokračoval v úteku. Policajti ho vyzvali, aby zastavil, no on ich výzvy ignoroval.

Jeho jazda skončila, keď vo vysokej rýchlosti dostal šmyk a spadol z motocykla. Ani po páde sa však nevzdal a pokračoval v úteku pešo. Policajti ho po krátkej naháňačke zadržali.

Pozrite si autentické video z prenasledovania:

Ukradnutý motocykel a pervitín

Tridsaťsedemročný muž z Bratislavy následne uviedol, že dôvodom jeho úteku bol súdny zákaz vedenia motorových vozidiel až do roku 2027. Policajti neskôr zistili, že motocykel bol odcudzený a mal pripevnené tabuľky s EČV iného motocykla.

Keď policajti požiadali muža, aby sa podrobil testom na omamné a psychotropné látky, odmietol a priznal sa k pravidelnému užívaniu pervitínu.

Po vykonaní potrebných úkonov mu bolo vznesené obvinenie z trestného činu marenia výkonu úradného rozhodnutia a ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Polícia ho previezla do cely policajného zaistenia.

Pozrite si reportáž z 15. augusta 2024 o celoslovenskej policajnej akcii.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok