Ukradol iPhone a schovával sa v kríkoch. Keď mu pred policajtmi začal zvoniť v ľadvinke, chcel im ujsť na bicykli

Polícia pomáhala Bratislavčanovi nájsť stratený iPhone. Telefón objavili v ľadvinke muža, ktorý sa skrýval v kríkoch a pri odhalení sa pokúsil utiecť na bicykli. Okrem kradnutého telefónu mal pri sebe aj drogy.

polícia Bratislava auto
Foto: Facebook/Polícia SR

Polícia odhalila zlodeja

Mladý muž z Bratislavy požiadal políciu o pomoc pri hľadaní svojho strateného iPhonu 15 Pro, ktorý mu vypadol pri vystupovaní z taxíka. Vďaka lokalizačnej aplikácii policajti zistili jeho polohu. Podľa lokalizácie sa mal mobil nachádzať v kríkoch, z ktorých po príchode policajtov vyšiel muž s bicyklom.

Počas komunikácie s mužom majiteľ „prezvonil“ svoj telefón, ktorý začal zvoniť priamo v ľadvinke muža na bicykli. Ten sa okamžite pokúsil utiecť, no policajti ho zadržali. Pri kontrole našli u neho plastovú striekačku s kryštalickou látkou a štyri vrecúška so zelenou sušenou rastlinou, ktoré muž označil za drogy.

Polícia ho následne obmedzila na osobnej slobode a previezla na príslušné oddelenie. Bolo začaté trestné stíhanie vo veci zatajenia veci, ako aj nedovolenej výroby, držania a obchodovania s omamnými a psychotropnými látkami.

Pozrite si reportáž z 31. augusta 2024 o krádežiach v obchodoch:

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok