Niekomu sa na partnerovi páčia oči, jej krídla. Žena mala 9 rokov romantický vzťah s lietadlom, plánovali aj svadbu

Nemka žila 9 rokov v nezvyčajnom vzťahu. Jej partnerom bolo lietadlo spoločnosti Boeing, vraj ju priťahovala jeho elegancia a časť krídel.

vzťah s lietadlom.jpg
Foto: X/DailyMirror

Michele Köbkeová je na prvý pohľad úplne obyčajná Nemka. Má však, resp. mala, veľmi neobyčajný romantický vzťah. Predmetom jej záujmu totiž nebol iný človek, ale lietadlo.

Konkrétne išlo o veľmi populárny model Boeing 737-800, ktorý využívajú mnohé komerčné aerolínie. O kurióznom prípade informoval český web Novinky.cz.

Príbeh sa začal v ešte v roku 2014. Köbkeovú vraj model priťahoval, keďže „je nádherne postavený, atraktívny a elegantný“.

Niektorých ľudí priťahujú na partnerovi oči, v prípade Köbkeovej a Boeingu to však boli winglety, teda zahnuté časti na konci hlavných nosných krídel.

Ako taký vzťah s 40 metrov dlhým lietadlom vôbec vyzerá? Podľa Nemky úplne rovnako, ako všetky ostatné vzťahy. „Je to ako normálny vzťah. Trávime spolu pekné večery, a keď ideme spať, objímame sa a zaspávame spolu,“ popísala pre nemecké médiá. Samozrejme, doma môže mať len malý model daného lietadla.

Boeing je údajne aj vtipný a Köbkeová sa pri ňom veľa smeje. Hovorila, že pri ňom má všetko, čo potrebuje.

Nemali šťastný koniec

Zdá sa však, že aj tento zdanlivo perfektný vzťah nakoniec narazil na problémy. Pár sa totiž nedávno rozišiel. Problémom vraj bolo, že dvojica spolu nedokázala tráviť dosť času.

Nemku totiž najviac napĺňalo, keď sa mohla svojím milovaným Boeingom niekam letieť, alebo s ním tráviť čas v hangári, kde zároveň chcela po svadbe s lietadlom žiť.

Tento sen sa jej napokon nesplnil a ako Köbkeová, tak aj Boeing sú momentálne „single“. Rozchod ale prebehol hladko a v kamarátskom duchu. S lietadlom má vraj dodnes priateľský vzťah.

Žarty stranou, Nemka je podľa súdneho psychiatra úplne normálna a má len jednoducho nezvyčajnú sexuálnu orientáciu. Tou je objektofília, teda forma parafílie, pri ktorej jednotlivci cítia romantickú alebo sexuálnu príťažlivosť k neživým objektom.

Priťahujú ich veci, nie ľudia

Títo ľudia môžu byť emocionálne alebo fyzicky pripútaní k predmetom, ako sú budovy, vozidlá, mosty či iné. Pre objektofilov môže byť vzťah s objektom veľmi intenzívny, a až do takej miery, že ho považujú za podobný vzťahu s človekom.

Objektofília nie je bežne skúmaná alebo pochopená téma v psychológii, ale niektorí odborníci ju považujú za prejav širšej škály atypických sexuálnych preferencií. Celosvetovo je známa len hŕstka takýchto prípadov.

Súdny psychiater však vysvetlil, že táto preferencia nijak neubližuje iným ľuďom a ani ich nijak neobmedzuje, preto nemôže byť považovaná za patologickú a nemôže byť ani liečená.

Starosti si nerobí ani samotná Köbkeová. „Som normálna. Najprv som sa, samozrejme, cítila ako blázon, ale potom mi diagnostikovali objektofíliu. Pokiaľ ide o vzťahy, ľudia sú jednoducho rôzni,“ opísala.

Pozrite si reportáž o lete, pri ktorom sa zranilo 30 ľudí:

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok