Havária plynového potrubia v Bratislave dočasne paralyzovala viaceré dopravné tepny. Zistili, čo sa stalo

7.9.2024 10:44 , Aktualizované: 7.9.2024 15:02

Havária plynového potrubia spôsobila v Bratislave v sobotu dopoludnia dopravné obmedzenia. Uzavretý bol Most Apollo a ulice Košická, Prístavná, Landererova a Mlynské nivy. Podľa informácií ta3 sú už ulice prejazdné.

Informovala o tom Zelená vlna STVR. Potvrdil to aj bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. Policajti na mieste usmerňovali premávku.

"Hliadky PZ na mieste vykonali potrebné opatrenia k ochrane života a zdravia, pričom usmerňovali premávku z dôvodu čiastočného uzavretia predmetnej križovatky. Rovnako poskytovali súčinnosť pracovníkom SPP ktorí pracovali na odstránení poruchy," informuje policajný hovorca.

Na vine je súkromná firma

Haváriu plynového potrubia spôsobila súkromná spoločnosť pri výkopových prácach poškodením odvodňovacej armatúry stredotlakového plynovodu. Došlo tým k úniku plynu. Uviedol to hovorca spoločnosti SPP - distribúcia Milan Vanga.

"Do niekoľkých minút pracovníci SPP - distribúcie únik zaistili, oprava poškodenej časti plynovodu bude pokračovať bez prerušenia distribúcie zemného plynu odberateľom," vyhlásil Vanga.

Pozrite si tlačovú besedu polície o akcii proti alkoholu za volantom.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok