Osud obľúbeného festivalu bol po páde stanu nejasný. Organizátori oznámili, či bude Pohoda 2025

22.8.2024 16:22

Budúcnosť festivalu Pohoda bola po tohtoročných udalostiach neistá. Zdá sa však, že fanúšikovia si môžu vydýchnuť. Pohoda 2025 vstúpila do štádia prípravy.

Pohoda
Foto: TASR/Radovan Stoklas

Po udalostiach na tohtoročnom festivale Pohoda nebolo vôbec jasné, či sa bude konať ďalší ročník. Nadšenci tejto hudobnej a kultúrnej udalosti však vo štvrtok obdržali dobrú správu. Organizácia Pohody 2025 sa pomaly rozbieha.

Festival to oznámil na svojej oficiálnej stránke. „Ďakujeme vám za všetky formy podpory, ktorú nám prejavujete. Či už v podobe pozitívnych správ, odkazov, Koncertov pre Pohodu, v podobe zbierky a ďalších podporných aktivít. Každý prejav spolupatričnosti a pomoci si vážime a prijímame ich s dojatím a vďačnosťou,“ píše Pohoda.

V správe však organizátori dodávajú, že majú pred sebou ešte veľa práce. Predčasne ukončená Pohoda 2024 nie je kompletne uzavretá a organizátori píšu, že „na mnohé otázky ešte nepoznajú odpovede“.

Štádium prípravy

„S nádejou sa však už teraz pozeráme na nadchádzajúce dni, týždne a mesiace, kedy pre vás budeme pripravovať nový ročník festivalu,“ píše festival ďalej.

Fanúšikom odkazuje, že ich o všetkých detailoch ohľadne ďalšieho ročníka bude postupne informovať. Ak však všetko vyjde tak, ako má, Pohoda 2025 by sa mohla konať 10. až 12. júla.

Na webe festivalu už pribudlo odpočítavanie do začiatku budúcoročnej Pohody. Ročník 2024 musel byť predčasne ukončený z dôvodu silnej búrky, ktorá zasiahla trenčianske letisko a poškodila konštrukciu niektorých stanov. Ten zranil niekoľkých návštevníkov.

Z dôvodu obáv o bezpečnosť návštevníkov organizátori program už neobnovili a ľudí poslali domov.

Pozrite si reportáž o ukončení tohtoročnej Pohody:

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok