Z pódia po duete s Macklemorom rovno za mreže. Slovenka kedysi vbehla na zápas iba v podprsenke

19.8.2024 14:16 , Aktualizované: 19.8.2024 18:39

Dvadsaťštyriročná Bratislavčanka išla po duete so slávnym hudobníkom priamo za mreže. Ku kurióznej situácii došlo na Lovestream festivale, ktorý sa cez víkend konal v priestoroch starého letiska vo Vajnoroch.

polícia, Lovestream
Foto: Facebook/Polícia SR

Zaspievala si s hviezdou

Na Lovestreame vystúpili svetoznámi interpreti. Jedným z nich bol aj americký raper Macklemore. Ten je známy programom, ktorý robí pre fanúšikov počas koncertov. Spomedzi tých na Slovensku si vybral ženu, ktorá sa predstavila menom Samantha.

Následne spoločne zaspievali pesničku s názvom Downtown a zožali obrovský potlesk. Mladá žena sa zážitkom ihneď pochválila na sociálnej sieti, čo neuniklo pozornosti "všímavého občana", ktorý podľa polície sleduje aj stránku ministerstva vnútra, kde informuje o hľadaných osobách.

Ženu spoznal a zistil, že ju tam videl. Ihneď kontaktoval políciu.

Nie je to po prvýkrát

Policajti následne po vystúpení 24-ročnú ženu z Bratislavy zadržali. Bol na ňu súdom vydaný príkaz na dodanie do výkonu trestu odňatia slobody, ktorému sa podľa polície vyhýbala.

Portál Refresher priniesol informáciu, že to nie je prvýkrát, čo má Samantha problémy so zákonom. V minulosti vbehla na zápas Slovana, a to iba v nohaviciach a podprsenke. Neskôr si podprsenku dala dole. Vyviazla s pokutou 800 eur.

Refresher si zároveň všimol, že hoci na ich snahu o kontakt nereagovala, okolo 15. hod si zmenila profil z verejného na súkromný. To môže podľa neho naznačovať, že už nie je vo väzbe.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok