Kuchár Jožko sa chce dohodnúť na treste. Po ohavnej vražde priateľky sa znovu postaví pred súd

Jozef Hanuska, ktorý zaškrtil svoju priateľku, sa chce dohodnúť na treste. Vrah s prezývkou kuchár Jožko z miesta činu ušiel a pred políciou sa skrýval. Keď ho policajti zadržali, k ohavnému činu sa priznal.

kuchar jozko
Foto: Reprofoto/KucharJozko

Informáciu o tom, že sa chce dohodnúť, priniesla TV Markíza. Televízii to potvrdila Bratislavská krajská prokuratúra. Obvinený sa v utorok postaví pred súd.

Dohoda o vine a treste

„Do spisového materiálu bol doručený podnet obžalovaného na začatie konania o dohode o vine a treste,“ uviedol pre Markízu prokurátor Patrik Hujsa.

„V predmetnej trestnej veci nebola uzavretá dohoda o uznaní viny a prijatí trestu, rovnako neprebehlo žiadne oficiálne stretnutie medzi prokurátorom a tohto času obžalovaným v otázke možného uzavretia dohody o uznaní viny a prijatí trestu," dodal prokurátor. 

Telo ženy rozsekal

Jozefa Hanusku poslali do väzby, aby nepokračoval v trestnej činnosti. Je obvinený z vraždy o rok staršej ženy, ktorú našli v jednom z bratislavských bytov na rohu Novohradskej ulice v mestskej časti Ružinov.

Telo 48-ročnej Patrície malo viacero bodných a sečných zranení. Nebohá mala vyrezané viaceré orgány vrátane srdca, ktoré boli pohodené vo vedre. Útočník jej odrezal aj zo stehna a líca.

Pozrite si archívnu reportáž z januára:

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok