Zázrak na netradičnom mieste. Češka porodila na kúpalisku v Dunajskej Strede, Izabelku odrodila návštevníčka

Poponáhľala sa na svet. V Dunajskej Strede sa v pondelok sa narodilo dievčatko. Na tom by nebolo nič zvláštne, bábätko ale prišlo na svet na kúpalisku. Pri pôrode pomáhali plavčíci aj návštevníci kúpaliska.

narodila sa na kúpalisku
Foto: Facebook/Thermalpark DS, Bohdana Richter

Malá Izabelka prišla na svet na netradičnom mieste. Na kúpalisku. Thermalpark v Dunajskej Strede sa tým pochválil na sociálnej sieti Facebook.

Rýchly spád

Trnavské rádio píše, že mamička dostala kŕče pri plávaní v jazere, ktoré patrí k thermalparku. Žena je z Brna a s rodinou boli práve na dovolenke.

Marketingová manažérka Thermalparku Dunajská Streda Katarína Horváthová pre rádio povedala, že pôrod mal rýchly spád. Záchranári im povedali, že nemajú voľnú sanitku a taxík prišiel neskoro. Izabelka prišla na svet za 10-15 minút.

Pomáhali návštevníci

Pri pôrode nepomáhal len personál kúpaliska, ale aj návštevníčka kúpaliska. “Bola som priamo pri pôrode a vytiahla som malinkú Izabelku,“ napísala jedna zo žien pod príspevkom na Facebooku.

Izabela bude mať dokonca desať rokov vstup na kúpalisko zadarmo. “Celá rodina od nás dostala bezplatný pobyt, ktorý môže využiť kedykoľvek počas troch rokov v našom kempe alebo hoteli,“ povedala Horváthová pre novinky.cz.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok