VIDEO: Nový trend na republikánskom zraze. Ľudia si prelepujú ucho, vyjadrujú tak podporu Trumpovi

Najnovším módnym trendom na republikánskom zhromaždení v Milwaukee boli v stredu náplaste na ušiach. Išlo o symbolické gesto, ktorým republikáni vyjadrili svoju podporu americkému kandidátovi na prezidenta Donaldovi Trumpovi. Bývalý prezident prežil v sobotu atentát, po ktorom vyviazol len so strelným poranením ucha.

Trump sa na zjazde objavil s veľkou náplasťou na pravom uchu potom, čo bol v sobotu na zhromaždení v Pensylvánii postrelený.

Módny trend

“Pomáhame prezidentovi Trumpovi nastaviť nový módny trend,“ povedala arizonská delegátka Susan Ellsworthová. “Súcitíme s ním pre jeho zranenie. A chceme, aby vedel, ako veľmi ho máme radi,“ dodala Ellsworthová.

Jej kolega Michael Schafer si nebol istý, či sa tento trend ujme. “Nemyslím si, že je to ďalšia MAGA čiapka,“ povedal. “Myslím si, že je to niečo pre tento moment. Atentát bol len nedávno a to, že je to dôležité dnes, neznamená, že to tak bude aj budúci týždeň,“ uviedol Schafer.

Pozrite si video zo zrazu republikánov v Arizone:

Nosili by aj sadru

“Zo solidarity sme si povedali, viete čo? Ukážme Donaldovi Trumpovi, že ako veľmi ho podporujeme. A ak niekto musí nosiť sadru, budeme nosiť sadru my. Ak niekto musí nosiť obväz, my budeme nosiť obväz. Stojíme za ním na sto percent,“ vyhlásil účastník zrazu.

Štvordňový zjazd vyvrcholí Trumpovým prejavom v hlavnom vysielacom čase vo štvrtok, keď oficiálne prijme nomináciu strany a postaví sa demokratovi Joeovi Bidenovi v repríze ich súboja v roku 2020.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok