Pohoda je v plnom prúde, problémy nenastali. Kaščák: Riešime len drobnosti ako v každom 30-tisícovom meste

12.7.2024 18:26

Festival Pohoda v piatok (12. júla) pokračuje bez závažnejších problémov. Program nenarušili ani horúčavy.

Pohoda
Foto: TASR/Jaroslav Novák

Organizátori u návštevníkov nezaznamenali vážnejšie zdravotné problémy súvisiace s vysokými teplotami. Uviedol to šéf festivalu Michal Kaščák s tým, že počasie dôsledne monitorujú.

Ako v 30-tisícovom meste

"Samozrejme, riešime tu množstvo drobných vecí ako v každom 30-tisícovom meste, to je naša úloha, ale mám pocit, že nám základné veci fungujú veľmi dobre. Ľudia sú úžasní, koncerty boli fantastické. Máme z tohto ročníka zatiaľ veľkú radosť," poznamenal.

V piatok na návštevníkov festivalu ešte čaká pestrý program. Vystúpia slovenské interpretky Jana Kirschner a Katarzia.

Na trenčianskom letisku sa večer s rockovou náložou predvedie ikonické duo Royal Blood. Ľudia si večer zatancujú aj s britskou kapelou Morcheeba.

Nie je to len o koncertoch

Pohoda nie je len o koncertoch. Návštevníci môžu nové zručnosti získať na viacerých workshopoch, vypočuť si rôzne diskusie, zabaviť sa na na kolotočoch a osviežiť sa pod špeciálnymi rozprašovačmi.

Kaščák zároveň na ľudí opakovane apeloval, aby sa chránili pred slnkom.

Zastúpené sú na festivale aj divadlá. Úspech u publika zožalo Slovenské národné divadlo (SND) s inscenáciou Budete mať luft!, ktorá dokumentuje tragické udalosti z roku 1928, keď skupina obyvateľov obce Pobedim zaútočila na neďalekú rómsku osadu.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok