Prezidentka končí, nastúpi prezident. Pozrite si dopravné obmedzenia v hlavnom meste počas inaugurácie (mapy)

14.6.2024 12:08 , Aktualizované: 14.6.2024 18:38

Pri prevzatí prezidentského paláca novým prezidentom budú v hlavnom mieste viaceré dopravné obmedzenia. Viac informácií nájdete v reportáži redaktora Marka Trusinu.

Kde budú dopravné obmedzenia?

  • Pri Redute a okolí bude vylúčenie cestnej premávky pre individuálnu aj hromadnú dopravu od 07.00 do 13.30 h.
  • Staromestská ulica bude obojsmerne uzavretá od 12.30 do 15.30 h od Mosta SNP po Hodžovo námestie pre všetku dopravu.
  • Obmedzenie cestnej premávky bude aj v okolí Mohyly generála M. R. Štefánika v čase od 16.00 do 17.00 h a v okolí hradu Devín v čase od 16.30 do 17.30 h.
  • Uzatvorenie komunikácií bude po trase Hodžovo námestie, Staromestská ulica, Most SNP, diaľničný obchvat diaľnice D1 v smere od Mosta SNP po Letisko M. R. Štefánika v čase približne od 16.00 do 16.30 h.
  • Taktiež po trase Ivanka pri Dunaji, diaľničný obchvat D1 v smere od Letiska M. R. Štefánika, diaľnica D2 po križovatku s diaľnicou D4, Devínska Nová Ves, Devín v čase približne od 16.30 do 17.00 h.

Polícia vyzýva vodičov, aby sa uvedeným úsekom vyhli a pokiaľ to situácia umožňuje, aby využili alternatívnu trasu. Tiež upozorňuje na obmedzenia súvisiace s prevádzkou bezpilotných prostriedkov.

"Počas celého dňa je potrebné sa striktne riadiť aktuálne platnými obmedzeniami vo vzdušnom priestore," doplnila polícia s tým, že o prípadných ďalších dopravných obmedzeniach bude verejnosť včas informovať.

doprava inaugurácia obmedzenia Foto: ta3 Dopravné obmedzenia v Bratislave
doprava inaugurácia obmedzenia Foto: ta3 Dopravné obmedzenia v Bratislave

Redaktor Marko Trusina bol v piatok pred bratislavskou Redutou, kde sa v sobotu začne inaugurácia slávnostným rokovaním Národnej rady. Na miesto sa ešte dostal bez problémov. Pozrite sa, ako vyzeralo mesto v predvečer slávnosti.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok