Do Popradu sa vracia po deviatich rokoch. Tomáš Török sa upísal "kamzíkom" na dve sezóny

4.6.2024 11:59

Slovenský hokejový útočník Tomáš Török sa sťahuje zo Slovana Bratislava do HK Poprad. Dvadsaťosemročný krídleník sa s "kamzíkmi" dohodol na dvojročnom kontrakte.

Tomáš Török
Foto: TASR/Oliver Ondráš

Do Popradu sa vrátil po deviatich rokoch. "Po sezóne sa mi skončila zmluva a z možností, ktoré sa mi naskytli, som si vybral práve Poprad. Je to tradičný klub, ktorý má vášeň niečo dokázať. Ja som tímový hráč a stále myslím len na tímové výsledky. Ak dokážeme byť úspešní, tak sa počas sezóny ukážu aj jednotlivci. V Poprade som už nastúpil na pár zápasov, pamätám si, že kabína je na tej istej chodbe, avšak nie na rovnakom mieste," uviedol pre klubový web.

"S Tomášom sme sa dohodli na dvojročnej zmluve. Ide o tvrdo pracujúceho hokejistu, ktorý je spoľahlivý na oboch stranách ihriska. Som rád, že sme sa dohodli rýchlo a korektne. Počas pôsobenia v našom klube mu prajem všetko dobré," uviedol športový riaditeľ klubu Július Koval.

Török pôsobí v najvyššej slovenskej súťaži desať sezón. Postupne nastúpil v dresoch Martina, Popradu, Nových Zámkov, Zvolena, Banskej Bystrice, Detvy, Michaloviec a Slovana Bratislava.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok