Kde je Kate? Princezná z Walesu sa po týždňoch objavila na verejnosti, s manželom vyšli na nákupy

19.3.2024 09:47

Britská princezná Kate bola videná pri farmárskom obchode vo Windsore. Vyplýva to z videa, ktoré zverejnil bulvárny denník The Sun. Ide zrejme o prvé zábery Kate, ktorá je od jej januárovej operácie brucha pod drobnohľadom britských médií.

kate-sun.png
Foto: reprofoto: X / The Sun

Princezná sa od zákroku stiahla z verejného života, kvôli čomu sa na internete začali šíriť špekulácie o tom, čo s ňou je.

O rakovinu nešlo

Štyridsaťdvaročná Kate strávila v januári dva týždne v nemocnici po tom, čo podstúpila operáciu brucha. Povaha zákroku nebola bližšie upresnená, avšak podľa Kensingtonského paláca nešlo o rakovinu.

Odvtedy sa na verejnosti neobjavovala. Kensingtonský palác zatiaľ nestanovil dátum, kedy sa vráti k svojim povinnostiam.

Špekulácie sa množia

V posledných týždňoch sa na sociálnych sieťach objavovali špekulácie o zdravotnom stave princeznej, ktorá sa od Vianoc neobjavovala na oficiálnych akciách kráľovského paláca.

Značne k nim prispel aj incident z minulého týždňa, keď popredné svetové spravodajské agentúry stiahli fotografiu princeznej Kate s deťmi, ktorú zverejnil Kensingtonský palác, kvôli podozreniu, že s ňou bolo manipulované. Kate neskôr na sieti X uviedla, že snímku upravila, a ospravedlnila sa za spôsobený zmätok.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok