Navštívil toaletu a tá explodovala. Súd musí riešiť kurióznu žalobu

5.1.2024 06:48

Zákazník podal na spoločnosť Dunkin' žalobu za nedbalosť, v ktorej tvrdí, že ho zranila vybuchujúca toaleta v jednej z prevádzok tohto kaviarenského reťazca v centrálnej časti Floridy.

Dunkin
Foto: AP/Reťazec kde sa udalosť mala odohrať

Žiada vysoké odškodné

Paul Kerouac v žalobe podanej v stredu na štátnom súde v Orlande žiada viac ako 100 000 dolárov a tvrdí, že po výbuchu toalety na pánskych toaletách v prevádzke Dunkin' v meste Winter Park na Floride pred rokom utrpel „vážne a dlhodobé zranenia".

Podľa žaloby po výbuchu, ktorý zanechal Kerouaca pokrytého ľudskými výkalmi, močom a troskami, vyšiel z pánskych záchodov a hľadal pomoc u pracovníkov a manažéra obchodu. Zamestnanec mu povedal, že o "probléme so záchodom" vedeli, keďže sa tam už predtým vyskytli incidenty, uvádza sa v žalobe bez toho, aby sa ponoril do ďalších podrobností o výbuchu.

Údajne utrpel telesné zranenie

Keď ho vo štvrtok e-mailom kontaktovali, aby sa dozvedel viac podrobností o Kerouacových zraneniach, jeho právny zástupca Scott Spradley uviedol, že je viazaný a na otázky môže odpovedať až na druhý deň. Spoločnosť so sídlom v Cantone v štáte Massachusetts bezprostredne neodpovedala na e-mail so žiadosťou o komentár.

V žalobe sa uvádza, že Kerouac utrpel "telesné zranenia" a od incidentu v januári 2022 si vyžaduje psychiatrickú starostlivosť a poradenstvo.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok