IT Spojenec roka

1 / 3
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok

IT Spojenec roka

IT Spojenec roka autor: Martin Haburaj; ACCENTURE: Popredná spoločnosť, ktorá pomáha významným svetovým firmám, vládnym a iným inštitúciám a organizáciám budovať ich digitálne základy a optimalizovať fungovanie. Celosvetovo zamestnáva 750-tisíc ľudí vo vyše 120 krajinách sveta. Patrí medzi lídrov v oblasti IT, vrátane cloudu, dát a umelej inteligencie. Neoddeliteľnou súčasťou firemnej kultúry je inklúzia a diverzita. Sú presvedčení, že rôznorodosť podporuje inovácie a prináša nové perspektívy.
IT Spojenec roka autor: Martin Haburaj; Štefan ŠIMÍK: Je data scientist so zameraním na oblasť financií a bankovníctva. Má skúsenosti v oblasti analýzy dát, machine learningu a vývoja softvéru s hlbokými znalosťami bankovníctva, algoritmického obchodovania a finančných trhov. V súčasnosti pôsobí ako data science konzultant. Poskytuje služby business inteligence a machine learning pre banky a obchodné spoločnosti. Okrem toho je už sedem rokov aj lektorom vo vzdelávacích programoch Aj Ty v IT pre dospelé ženy.
IT Spojenec roka autor: Martin Haburaj; ŽENSKÝ ALGORITMUS: Je organizácia zameraná na podporu žien a dievčat v oblasti technológií a líderstva. Ich cieľom je odomykať kariérny potenciál žien prostredníctvom vzdelávania v inovatívnych technologických oblastiach, digitálnych zručnostiach a manažmente, čím aktívne prispievajú k prekonávaniu stereotypov a predsudkov. Vďaka bezplatným vzdelávacím iniciatívam oslovili už viac ako 12-tisíc ľudí. Inšpirujú, šíria osvetu, búrajú nevedomé predsudky, podnecujú spoločenskú diskusiu, diverzitu a inklúziu.