Skupiny na Telegrame

1 / 6
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok

Skupiny na Telegrame

Drugs Gardens official (9 119 členov) - Predáva marihuanu, marihuanové sušienky a nelegálne vapes. Pravidelne zdieľa videá a obrázky výrobkov a recenzie zákazníkov. autor: BBC/Joe Tidy - Skupina Drugs Gardens official (9 119 členov) predáva marihuanu, marihuanové sušienky a nelegálne vapes. Pravidelne zdieľa videá a obrázky výrobkov a recenzie zákazníkov.
Skupina Card Swipers (15 700 členov) predáva ukradnuté klonované kreditné karty a dodáva ich do celého sveta. Obrázky a videá ukazujú, ako zločinci úspešne vyprázdňujú bankomaty pomocou falošných kariet a držia v rukách balíky peňazí. autor: BBC/Joe Tidy - Skupina Card Swipers (15 700 členov) predáva ukradnuté klonované kreditné karty a dodáva ich do celého sveta. Obrázky a videá ukazujú, ako zločinci úspešne vyprázdňujú bankomaty pomocou falošných kariet a držia v rukách balíky peňazí.
Skupina Memories and Drugs (6 253 členov) ponúka na predaj takmer všetky možné drogy, pričom na kanáloch Telegramu inzerujú desiatky predajcov v mestách po celom svete. autor: BBC/Joe Tidy - Skupina Memories and Drugs (6 253 členov) ponúka na predaj takmer všetky možné drogy, pričom na kanáloch Telegramu inzerujú desiatky predajcov v mestách po celom svete.
Skupina Contraband Network (5 084 členov) zdieľa rady predajcov, ktorí ponúkajú všetko - od liekov na predpis po ukradnuté kreditné karty a zbrane. autor: BBC/Joe Tidy - Skupina Contraband Network (5 084 členov) zdieľa rady predajcov, ktorí ponúkajú všetko - od liekov na predpis po ukradnuté kreditné karty a zbrane.
Skupina Gift cards forum (23 369 členov) je trh s falošnými poukazmi a darčekovými kartami pre AirBnB, hotely Marriott, American Airlines, Amazon, Apple, Walmart a desiatky ďalších spoločností autor: BBC/Joe Tidy - Skupina Gift cards forum (23 369 členov) je trh s falošnými poukazmi a darčekovými kartami pre AirBnB, hotely Marriott, American Airlines, Amazon, Apple, Walmart a desiatky ďalších spoločností
New Dawn Market (222 členov) - Trhovisko predávajúce návody na hacking, škodlivý softvér a ukradnuté kreditné karty a pasy. autor: BBC/Joe Tidy, Skupina New Dawn Market (222 členov) je trhovisko predávajúce návody na hacking, škodlivý softvér a ukradnuté kreditné karty a pasy.