Zomrel Liam Payne, bývalý člen skupiny One Direction. Spadol z tretieho poschodia

dnes 00:32 , Aktualizované: dnes 01:09

Pri hoteli v argentínskej metropole Buenos Aires našli mŕtveho speváka niekdajšej írsko-britskej chlapčenskej skupiny One Direction Liama Payna.

Liam Payne
Foto: Profimedia / ČTK / AP / Vianney Le Caer

Informovali o tom v stredu miestne médiá, podľa ktorých 31-ročný hudobník zomrel po páde z tretieho podlažia hotela.

Zisťujú, čo presne sa stalo

Miestne denníky La Nación and Clarín uviedli, že k hotelu v bohatej štvrti Palermo bola privolaná polícia na základe tiesňového volania kvôli údajnému "agresívnemu mužovi, ktorý by mohol byť pod vplyvom drog a alkoholu".

Zdravotníci neskôr potvrdili smrť speváka, ktorý bol nájdený vo vnútornom dvore hotela Casa Sur. Šéf zdravotníckeho záchranného systému Alberto Crescenti odmietol oznámiť podrobnosti incidentu, vrátane toho, či Payne z balkóna vyskočil, alebo nešťastne vypadol. Denníku Todo Noticias Crescenti povedal, že úrady vyšetrujú všetky okolnosti jeho úmrtia a vykonávajú pitvu.

Hovorca ministerstva bezpečnosti argentínskej metropoly Pablo Policicchio agentúre AP povedal, že Payne "sa vrhol z balkóna svojej izby".

Kapela, ktorá spôsobila ošiaľ

Liam Payne tvoril spoločne s Harrym Stylesom, Zaynom Malikom, Niallom Horanom a Louisom Tomlinsonom svojho času celosvetovo populárnej skupiny One Direction.

Sláva kapely sa začala šíriť po jej účasti v britskej verzii hudobnej súťaže X Factor v roku 2010, ale už v roku 2016 sa zoskupenie rozpadlo a jeho jednotliví členovia sa venovali rôznym projektom a sólovým kariéram.

Podľa argentínskych médií bol Payne v Buenos Aires navštíviť koncert jedného zo svojich niekdajších kolegov z One Direction Nialla Horana.

Payne mal sedemročného syna so svojou bývalou priateľkou, hudobníčkou Cheryl Cole, ktorá bola členkou dievčenskej skupiny Girls Aloud.

One Direction Foto: TASR/AP Photo/Jonathan Short Skupina One Direction v roku 2011, Liam Payne je druhý sprava
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok