Polícia pátra po troch dievčatách. Chovankyne reedukačného centra spolu ušli z nemocnice

dnes 09:54

Polícia pátra po troch dievčatách z reedukačného centra, ktoré utiekli po vyšetrení v nemocnici v Levoči. Žiada verejnosť o pomoc a informácie.

nezvestné dievčatá
Foto: KR PZ v Prešove
Zľava 16-ročná Georgína, 17-ročná Ivana a 16-ročná Nataša.

Polícia pátra po 16-ročnej Georgíne Lakatošovej z Nových Zámkov, 17-ročnej Ivane Puškovej z Liptovskej Tepličky a 16-ročnej Nataši Červeňákovej, chovankyniam reedukačného centra v Levoči. Dievčatá ušli v pondelok (14. 10.) po vyšetrení v nemocnici. Informovala o tom krajská policajná hovorkyňa z Prešova Jana Ligdayová s tým, že dievčatá doposiaľ o sebe nepodali žiadne informácie.

Popis Georgíny

"Vykonanými previerkami a opatreniami sa doposiaľ nezvestné osoby nepodarilo vypátrať," uviedla Ligdayová.

Georgína Lakatošová je vysoká 144 centimetrov, plnšej postavy, má dlhé tmavohnedé vlasy a hnedé oči. Naposledy mala na sebe oblečené nohavice pieskovej farby, zelenú bundu a obuté botasky. Zvláštne znamenia nemá.

Popis Ivany

Ivana Pušková je vysoká 150 centimetrov, štíhlej postavy, má hustejšie čierne vlasy po plecia a hnedé oči. Naposledy mala na sebe oblečené čierne rifle, čiernu bundu a obuté čierno-biele botasky. Na predlaktí pravej ruky má tetovanie v tvare kukučkových hodín a na vrchnej časti pravej dlane vyblednutú vytetovanú ružu s obrubou v tvare hviezdy.

Popis Nataše

Nataša Červeňáková je vysoká 170 centimetrov, štíhlej postavy, má polodlhé tmavé vlasy po lopatky a hnedé oči. Naposledy mala na sebe oblečené čierne rifle, čiernu bundu a obuté čierno-biele botasky. Zvláštne znamenia nemá.

Akékoľvek poznatky k nezvestnej môže verejnosť oznámiť na Okresnom riaditeľstve Policajného zboru v Prešove, na telefónnom čísle 0961 89 3371, resp. na linke 158. "Informácie je možné poskytnúť aj prostredníctvom profilu Policajného zboru na sociálnej sieti," uzavrela Ligdayová.

Pozrite si reportáž o reedukačných centrách z 3. mája:

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok