Hviezdy na greene: Golfový turnaj SLOVAK MEDIA CUP spojil známe tváre

1.10.2024 13:55

Osobnosti zo sveta športu, kultúry a médií sa opäť stretli na SLOVAK MEDIA CUP. Golfový turnaj sa uskutočnil v SEDIN GOLF RESORT a ako každý rok ho zorganizovala televízia ta3.

foto-0088.jpg
Foto: Robert Hüttner

Turnaju prialo slnečné počasie. Podujatie, ktoré sa začalo golfovými raňajkami otvorili generálny riaditeľ ta3 Ján Svoboda a moderátorka spravodajstva Lucia Farkasová. „Teším sa, že vidím opäť známe tváre, ktoré tu boli aj pred rokom. Som nadšený, že máme verných priateľov aj partnerov,“ povedal Svoboda.

Po raňajkách sa hostia presunuli na rozsiahly green a mohli začať prvé odpaly. Poobede sa účastníci v dobrej nálade dozvedeli výsledky a deň zakončili rautom.

„Takéto turnaje budeme vždy radi robiť. Je to viac o zábave a priateľstve a menej o súťažení a strese, ktorých máme okolo seba dosť. Tento turnaj je preto veľmi výnimočný,“ zhodnotil generálny manažér Sedin Golf Resortu Jaroslav Lacuška.

Keď golf miluješ

Zahrať golf si došli aj známe tváre zo sveta kultúry. „Golf milujem, je to úžasný šport a ste vonku s priateľmi. Je to zábava a každý rok sa tu stretneme perfektná partia, takže si tento turnaj veľmi užívam,“ povedala herečka Vanda Růžičková.

Roky sa venuje golfu aj riaditeľ technického oddelenia a informatiky ta3 Zoltán Száraz. „Som veľmi rád, že som sa mohol tohto turnaja zúčastniť. Golf hrávam už asi 15 rokov,“ povedal.

Okrem zábavy sa hralo aj o krásne ceny. Ten, kto sa zapojil do hry Hole-in-one, čo znamená, že by zahral jamku na jediný úder, mohol vyhrať víkend s autom Cupra od spoločnosti Todos, ktorý bol hlavným partnerom turnaja.

Kto bodoval

1. miesto – Martin Rinčo, Martin Šulaj, Jakub Peťovský, Ivan Gašperec

2. miesto – Vanda Růžičková, Miriam Vuleová, Monika Kadlecová, Jana Schellingová

3. miesto - Miroslav Čevela, Dagmar Dianová, Štefan Torma, Rita Sill

O ceny pre víťazov sa postarala spoločnosť Achilleas Art & Glass and Design.

Organizátori a partneri

Organizátormi a partnermi podujatia boli televízia ta3, Cupra/Todos, MullenLowe GGK, Kärcher, Compass Europe, kúpele Rajecké Teplice, Cookover, Achilleas Art & Glass and Design.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok