V Bratislave vypukne ligová bitka šampiónov. Na úpravu vstupeniek máte iba jeden pokus

včera 10:27

Celé Slovensko a najmä jeho hlavné mesto žijú v týchto dňoch v očakávaní veľkého futbalového sviatku.

Tehelné pole
Foto: Facebook/Štadión Tehelné pole

Hráči suveréna slovenských trávnikov ŠK Slovan Bratislava si v 2. kole ligovej fázy Ligy majstrov zmerajú sily s jedným z najlepších tímov sveta Manchestrom City, ktorý túto súťaž v sezóne 2022/2023 vyhral a pravidelne v nej už roky múti vodu v neskorších vyraďovacích fázach.

Duel slovenského a anglického šampióna na vypredanom Tehelnom poli má úvodný výkop v utorok o 21.00 h.

Posledná šanca na zmenu vstupenky

Web Slovana informoval o šanci na nezvratnú jednorazovú zmenu údajov na vstupenky Ligy majstrov. Zmena je dostupná od pondelka (30.9.), no zatiaľ iba cez stránku ticketportal.sk.

Zmenu údajov môže spraviť iba kupujúci vstupenky. Po zmene sa vygeneruje QR kód s novými údajmi a následne už staré údaje budú neplatné. Organizátori upozorňujú, že zmenu môžete vykonať iba raz.

Do Bratislavy zavíta jasný favorit

Líder svetového rebríčka klubov a víťaz uplynulých štyroch ročníkov najvyššej anglickej súťaže zavíta do Bratislavy v pozícii jasného favorita.

Po bezgólovej remíze s Interom Miláno v ouvertúre novej edície LM by jeho ďalšia strata znamenala senzáciu. "Citizens" po sobotňajšej remíze 1:1 s Newcastlom United prepustili FC Liverpool pozíciu lídra Premier League.

Proti Slovanu sa chcú vrátiť na víťaznú vlnu, no nepomôže im v tom zranený kľúčový stredopoliar Rodri, ktorý nebude hrať do konca sezóny.

"Bolo by skvelé mať k dispozícii Rodriho a rovnako aj Oscara Bobba, Kevina De Bruyneho či Nathana Akého. No musíme sa zmieriť s tým, že sú zranení. Dokázali sme sa s početnými zraneniami vyrovnať v minulosti a som presvedčený, že sa nám to podarí aj teraz," uviedol kouč "Citizens" Pep Guardiola.

V strede poľa sa proti Newcastlu predstavil 19-ročný mladík Rico Lewis s Mateom Kovačičom, ale podľa Guardiolu musia "Citizens" nájsť ustálené riešenie:

"Kovačič, Bernardo Silva aj Rico to zvládli dobre, ale musím nájsť riešenia," dodal Guardiola.

Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 / 2 Ďalšia strana
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok