Nováčik súťaže v prvom polčase viedol, no nestačilo to. Ružomberok zdolal Komárno

Zatiaľ čo viacerí nikéligisti dobiehali resty v Slovnaft Cupe, v najvyššej súťaži bola na programe dohrávka 4. kola. Ružomberok v nej po otočke zdolal Komárno.

Nováčik z Komárna hrá domáce duely v prechodnom domove v Zlatých Moravciach, kde začal výborne a už v tretej minúte išiel do vedenia.

Po Žákovom centri skončila lopta za hosťujúcim Ťapajom s prispením jeho spoluhráča Malého. V prvom polčase zaujali ešte dve šance - po polhodine mohol vyrovnať Selecký, lenže mieril do bočnej siete. Na opačnej strane ho zasa napodobnil Tamás.

Po zmene strán hrali tímy aktívne. Domáci Žák šancu nevyužil a tak sa dostali k slovu hostia - po akcii Hladíka vyrovnával na 1:1 Huf. Domácim mohol vrátiť vedenie Žák, lenže trestuhodne nedal. O chvíľu na to pomohla Komárňanom žrď po hlavičke Hufa a po následnej Némethovej ruke mali Liptáci pokutový kop, lenže Chrien Trefila neprekonal a zahodil už druhú penaltu po sebe.

Ružomberčania boli na koni a po ďalšom faule, tentoraz Žák zasiahol Gabriela do tváre, mali hostia ďalší pokutový kop. Zodpovednosť zobral n seba Samuel Lavrinčík, ktorý sa nemýlil a rozhodol o víťazstve Ružomberka 2:1.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok