Po tom, čo zrazil a usmrtil mladého muža, sa pokúsil zahladiť stopy. Auto utopil v jazere

Muž, ktorý v nedeľu usmrtil mladíka pri zrážke, sa pokúsil zamaskovať svoj čin utopením auta v jazere. Polícia ho rýchlo vypátrala a zadržala.

auto jazero
Foto: Foto: reprofoto Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Informovala o tom Polícia Slovenskej republiky na sociálnej sieti.

Tragická nehoda

V nedeľu (22. 9.) došlo v skorých ranných hodinách na ceste pri obci Kúty v okrese Senica k tragickej dopravnej nehode. 21-ročný chodec pri zrážke s osobným autom tragicky prišiel o život. Vodič vozidla, ktoré mladíka zrazilo, na mieste nehody nezostal, neposkytol mu pomoc a ušiel z miesta činu.

Vodič auto utopil v jazere

Vodič mal auto najprv ukryť v jednej z obcí v okrese Malacky a v noci z nedele na pondelok sa ho snažil zbaviť tak, že ho utopil v jazere pri obci Borský Svätý Jur, odkiaľ auto policajti spoločne s hasičmi z jazera vytiahli. Krátko po tom sa policajtom podarilo zadržať aj samotného vodiča.

V aute sedela aj žena

Vyšetrovateľ obvinil 50-ročného muža z prečinu usmrtenia a neposkytnutia pomoci spolupáchateľstvom. Obvinený muž navyše šoféroval v čase, keď to mal súdom zakázané. Hrozí mu trest 5 rokov. Pri vyšetrovaní sa zistilo, že vo vozidle sa nachádzala aj 29-ročná spolujazdkyňa, ktorú policajti tiež zadržali a umiestnili do policajnej cely, pričom jej hrozí trest 3 roky.

Pozrite si reportáž z 28. júla 2024 o nebezpečnej jazde na motorke.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok