Nehoda v Karlových Varoch: Autobus po zrážke s autom skončil na železničnej trati, vodič nafúkal

19.9.2024 09:20

Autobus v Karlových Varoch sa vo štvrtok ráno zrazil s osobným autom a potom zišiel z niekoľko metrov vysokého násypu na železničnú trať. Podľa prvotných informácií utrpelo zranenia 17 ľudí, informuje o tom portál Novinky.cz a ČT24.

havarovany autobus karlovy vary
Foto: Profimedia

Vodič nafúkal

Vážnosť zranení zatiaľ nie je známa, podľa portálu Novinky.cz nie je nikto v ohrození života. Vodič osobného auta mal podľa polície v dychu 0,8 promile alkoholu. Na mieste nehody zasahujú všetky záchranné zložky.

Podľa prvých informácií zišiel autobus mestskej hromadnej dopravy do koľajiska na križovatke Západnej a Varšavskej ulice po strete s osobným automobilom. Na mieste zasahuje najmenej päť hasičských vozidiel a sú prítomné všetky zložky záchranného systému. Podľa informácií z miesta autobus prerazil zábradlie a skončil prednou časťou v koľajisku. Hasiči vyslobodili zranených, zaistili stabilitu autobusu a pracovníci Správy železníc zisťujú poškodenie trate.

Podľa informácií hovorcu polície Jana Bílka je Západnou ulicou riadená prevádzka policajta kyvadlovo, v mieste nehody doprava úplne stojí. Podľa serveru dopravninfo.cz sa v centre mesta začínajú tvoriť kolóny, predovšetkým v Západnej ulici, na Chebskom moste, v Rybároch a pri zjazdoch z prieťahu mestom.

Pozrite si reportáž z 28. júna:

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok