Dukla doma opäť bez víťazstva, Komárno triumfovalo 3:2 v napínavom dueli

Na banskobystrických Štiavničkách sa stretli súperi, ktorí v najvyššej súťaži proti sebe ešte nestáli. Domáca Dukla hostila Komárno a na túto premiéru nebude v dobrom spomínať.

Futbalisti MFK Dukla Banská Bystrica prehrali v sobotnom stretnutí 7. kola Niké ligy doma s KFC Komárno 2:3. Na víťazstvo čakajú už štyri zápasy a patrí im piate miesto v tabuľke. Tím z juhu Slovenska vyhral druhý duel v sezóne a posunul sa na deviatu priečku.

Komárno hralo od začiatku aj s novou posilou Žákom a druhý novic Špalek sa predstavil ako striedajúci hráč v druhom polčase. Bystričanom chýbal nečakane Pišoja. Duel sa začal za mierneho dažďa, ktorý po pár minútach ustál. Veľkú šancu nevyužil domáci Malec zoči – voči Trefilovi, no skóre potom otvoril hlavou Godál po centri Rymarenka, keď loptu nadvihol hosťujúci Sluka. Komárno vyrovnalo v 18. minúte po zlom vybehnutí Reháka, keď Tamás bol pri lopte skôr a cez Žáka a Špyrku zakončil z 15 m nekompromisne Šmehyl.

Nováčik mohol už v upršanom závere polčasu i viesť, ale Rehák vytiahol famózne zákroky po hlavičke Pillára a strele Tamása. V druhom polčase už nepršalo a hneď dve šance nevyužil Šmyhal. Po ruke Klimpla sa z penalty mýlil aj Špyrka. Bystričania v závere dostali cez VAR tiež penaltu a z nej sa už za silného dažďa presadil nekompromisne strelou pod brvno Rymarenko. Lenže hostia odpovedali o dve minúty strelou Šmyhala spoza šestnástky, ktorú si zrazili do vlastnej brány Willwéber s Godálom. V nadstavenom čase po rýchlej akcii Bayemiho z ľavej strany rozhodol o výhre KFC zblízka Ganbold.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok