Polícia preveruje prípad údajnej streľby v Trnave. Pred incidentom malo dôjsť ku konfliktu viacerých osôb

9.9.2024 13:19

V noci z nedele (8 .9.) na pondelok malo v Trnave dôjsť k streľbe. Po výstreloch, ktoré zasiahli čerpaciu stanicu, neboli nahlásené žiadne zranenia.

polícia
Foto: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj

Polícia preveruje prípad údajnej streľby, ktorá sa mala odohrať v noci z nedele (8. 9.) na pondelok v okolí nákupného centra v Trnave. Na mieste zistili, že malo dôjsť k minimálne jednému výstrelu, ktorý poškodil sklo na blízkej čerpacej stanici. Pri samotnej streľbe nemalo prísť k zraneniu žiadnej osoby. 

Polícia prípad preveruje v súvislosti s trestnými činmi výtržníctva, ublíženia na zdraví v štádiu pokusu, krádeže a nedovoleného ozbrojovania a obchodovania so zbraňami.

Ako ozrejmila hovorkyňa trnavskej krajskej polície Zlatica Antalová, výstrelom mal predchádzať konflikt viacerých osôb, pričom nie je vylúčené, že sa tieto osoby navzájom poznali

„Príslušníci trnavskej okresnej kriminálnej polície v súčasnosti vykonávajú úkony potrebné na riadne objasnenie celej udalosti. Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní dovolí,“ doplnila.

O streľbe informuje na svojej sociálnej sieti aj Polícia Slovenskej republiky:

Pozrite si archívnu reportáž z 19. augusta 2024 o streľbe v Čunove.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok