Slovenská futbalová hviezda prekvapila: Škriniar si po boku Ronalda nezahrá, čo ho prinútilo odmietnuť ponuku?

30.8.2024 12:52

Škriniarova stopka pre Al-Nassr. Milióny nezlomili jeho odhodlanie ostať v Európe, jeho osud v parížskom PSG je stále neistý.

Milan Škriniar
Foto: TASR/Martin Baumann

Slovenský futbalový reprezentant Milan Škriniar údajne odmietol lukratívnu ponuku zo Saudskej Arábie, aj napriek tomu, že by sa mohol stať spoluhráčom Cristiana Ronalda v klube Al-Nassr.

Podľa dostupných informácií sa jeho ročný príjem v Saudskej Arábii mohol vyšplhať až na 50 miliónov eur. Informoval portál Startitup.

Inde môže byť prekážkou plat

Hoci Škriniar len nedávno prestúpil do parížskeho PSG, jeho budúcnosť v klube je neistá.

Tréner Luis Enrique ho v prebiehajúcej sezóne zatiaľ nevyužil, čo vyvolalo špekulácie o možnom odchode.

Medzi záujemcami o jeho služby sa okrem Al-Nassru objavili aj viaceré kluby z anglickej Premier League, vrátane Manchesteru United, Evertonu a Newcastle United.

Pre tieto tímy by však mohol byť prekážkou Škriniarov vysoký plat, ktorý sa v PSG pohybuje okolo 16,5 milióna eur ročne.

Rozhodnúť mohla aj manželka

Najvážnejšiu ponuku predložil práve saudskoarabský Al-Nassr, ktorý poslal oficiálnu ponuku do Paríža. PSG ju údajne akceptovalo, no samotný Škriniar ju odmietol.

Túto informáciu zdieľal známy športový novinár Fabrizio Romano na sociálnej sieti X.

Podľa denníka Pravda za týmto rozhodnutím môže byť aj postoj Škriniarovej manželky Barbory, ktorá nechce vymeniť život v Paríži za život v konzervatívnej Saudskej Arábii.

Hľadá sa náhrada

Po Škriniarovom odmietnutí sa Al-Nassr údajne začal obzerať po iných možnostiach.

Medzi možnými alternatívami sa spomína Mohamed Simakan z RB Lipsko, ktorý by mohol byť ochotnejší presťahovať sa do Saudskej Arábie.

O nezaradení Škriniara do zostavy ta3 informovala aj v reportáži tu:

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok