Slovan chce hrať prestížnu Ligu majstrov. Delí ho od toho len malý krok

28.8.2024 16:22

ŠK Slovan Bratislava čaká jeden z najdôležitejších duelov histórie. Belasí sú na prahu postupu do hlavnej fázy Ligy majstrov. Ak chcú hrať v milionárskej súťaži, v stredu večer (28. augusta) musia na Tehelnom poli zdolať dánsky FC Midtjylland, keďže v prvom dueli uhrali remízu 1:1.

Dlho očakávaný duel je na programe od 21:00 hodiny na Tehelnom poli a podľa posledných informácií je zápas už niekoľko dni vypredaný, čo znamená, že belasých poženie vpred viac ako 20-tisíc divákov.

Slovan pripravil pre fanúšikov bohatý sprievodný program už pred duelom a pred pár minútami otvorili na námestí pred štadiónom fanzónu. Slovan navyše apeluje na fanúšikov, aby prišli na štadión skôr, keďže v jeho okolí budú dopravné obmedzenia a tým pádom sa vyhnú aj kolónam.

Navyše už od 20:20 si budú môcť pozrieť rozcvičku a povzbudiť hráčov, no a krátko pred duelom zaznie prvýkrát na Tehelnom poli aj hymna slávnej Ligy majstrov. Kocky sú hodené a Slovan veľmi dobre vie, o čo hrá. Šancu byť v spoločnosti Realu Madrid, Barcelony, Manchestru City či Bayernu Mníchov môže mať totiž iba raz. To, či sa mu podarí sa dozvieme najskôr pred 23:00 hodinou.

Pozrite si živý vstup redaktora Kantoríka:

Témy: Slovan futbal
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok