Horor v kúpeľni. Pytón sa mužovi zahryzol do citlivých miest, keď sedel na toalete. Ubil ho kefou

24.8.2024 05:45

Tridsaťpäťročný Thajčan zažil strašnú a veľmi bolestivú skúsenosť, keď sa mu pytón zahryzol do citlivých miest počas toho, ako doma sedel na záchode. Vydesený muž hada ubil na smrť záchodovou kefou.

pytón záchod Thajsko
Foto: X/Mike Sington

Mladý obyvateľ Bangkoku bol ihneď prevezený do nemocnice, kde dostal vakcínu proti tetanu. Lekári ho ubezpečili, že šitie nebude potrebné, pretože rana nie je hlboká a zahojí sa za niekoľko týždňov. Muž to povedal pre portál Daily Mail.

"Mal som šťastie, že to nebol jedovatý had. Kobra by ma zabila," opísal svoju desivú skúsenosť pacient a dodal, že od tohto incidentu zatiaľ nepoužíva tú istú toaletu. Keď navštívi toaletu inde, kontroluje ju a má so sebou kefu.

Útoky plazov sú v Ázii bežné

Útok pytóna na človeka v kúpeľni nie je v Thajsku ojedinelý. V roku 2016 sa zahryzol do genitálií muža v provincii Chachoengsao. Keď manželka počula výkriky, pribehla a pomohla mu obrovského plaza odtiahnuť. Napadnutý muž v dôsledku veľkej straty krvi omdlel, ale v nemocnici sa zotavil.

O štyri roky neskôr uhryzol pytón ženu v provincii Samut Prakan do zadku. Ľudia jej poskytli prvú pomoc a hada vypustili do voľnej prírody.

Pytóny sa vyskytujú v celej juhovýchodnej Ázii, kde žijú v lesoch, močiaroch, kanáloch a dokonca aj v mestách. Živia sa mačkami, psami, vtákmi, potkanmi a inými hadmi.

Pozrite si archívnu reportáž o pašovaní hadov z 11. júla 2024:

Témy: Thajsko had útok
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok