Jeseň je za rohom a ta3 je pripravená. Toto chystáme pre našich divákov, nebude chýbať ani úplná novinka

26.8.2024 05:00

My v ta3 hovoríme, že prime time máme vtedy, keď sa dejú udalosti. O tie sme nemali núdzu ani v lete a s týmto nastavením ideme aj do jesene 2024. Sme najdôveryhodnejšia mediálna značka na trhu už dlhé roky a zároveň aj najsledovanejšia spravodajská televízia.

ta3 jeseň
Foto: ta3

Novinka pre divákov

Náš divák chce vidieť politikov v akcii, v diskusiách, dueloch či na tlačových besedách. Tam smeruje naša pozornosť pri akejkoľvek tvorbe programovej štruktúry a multiplatformového rozvoja. Preto tento sledovaný content posúvame aj na najväčšie podcastové platformy.

Na jeseň pokračujeme

Obľúbený formát Král na ťahu s Braňom Králom štartuje opäť od septembra aj s účasťou divákov a hlasovaním.  

Na jeseň sa vracia aj Téma dňa s Petrom Bielikom.

Nový formát, ktorý sme spustili krátko pred letnou štruktúrou – Z druhej strany – bude pokračovať aj v septembri. Na sledovanosti tejto relácie sme videli, že diváci uprednostňujú interaktívnu formu diskusie. Tento formát je tak trochu ako pexeso, politik nikdy nevie, aká otázka ho čaká, keď si otvorí zvolenú kartu. Treba si to pozrieť vo štvrtok na ta3. 

Očakávanou udalosťou tejto jesene budú na celom svete prezidentské voľby v USA. Televízia ta3 plánuje pre divákov špeciálne vysielanie, ktoré bude dianie v USA detailne mapovať. Do Spojených štátov vysielame redaktorku zahraničnej redakcie Patríciu Kordiakovú, ktorá pripravuje exkluzívny obsah priamo z miesta diania.

Na jeseň uvidia diváci opäť premiérové časti obľúbenej relácie Očami cestovateľa s Andreou Simančíkovou, rovnako aj premiéry formátu Tajomstvá Slovenska so Simonou Frantovou.

Televízia ta3 ponúka už roky kvalitný ekonomický obsah s Lenkou Buchlákovou, Andrejom Horváthom, Marekom Mašurom a najnovšie aj s Mirom Kohútom a tie taktiež pokračujú aj na jeseň.

Ak sa naplnia očakávania analytikov a politológov o horúcej politickej jeseni na Slovensku, tak sa môžu diváci určite spoľahnúť na ta3, kde nájdu informácie rýchlo, overene a naživo.

Pozrite si upútavku, ktorú už môžete vidieť aj v televízii.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok