V Čunove došlo k streľbe. Muž postrelil svoju priateľku, potom spáchal samovraždu

18.8.2024 21:26 , Aktualizované: 19.8.2024 11:30

V bratislavskej mestskej časti Čunovo došlo v nedeľu večer k streľbe. Muž mal najprv viacerými ranami postreliť ženu a následne sa zastreliť. Polícia v rámci prípadu začala trestné stíhanie, informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Podľa informácií portálu noviny.sk muž postrelil svoju priateľku. Tú záchranári previezli do nemocnice.

"Podľa doterajších informácii na Hraničiarskej ulici, mal muž viacerými ranami postreliť ženu z krátkej strelnej zbrane, pričom následne zbraň použil voči sebe a tým si spôsobil zranenie, ktorému na mieste podľahol. Žena utrpela viaceré zranenia vyžadujúce si ošetrenie. Iné osoby zranenia neutrpeli," informoval bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff.

Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR na sociálnej sieti uviedlo, že operátor tiesňovej linky 155 vyslal ambulancie rýchlej zdravotnej pomoci a rýchlej lekárskej pomoci k žene, ktorá mala utrpieť viacero poranení po útoku strelnou zbraňou.

"Po prvotnom ošetrení bola pri vedomí transportovaná do nemocnice," priblížilo operačné stredisko s tým, že u 58-ročného muža skonštatoval lekár úmrtie.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok