Úspešné svetové turné speváčky Taylor Swift pokračuje. Koncerty sprevádzajú prísnejšie bezpečnostné opatrenia

15.8.2024 19:38

Jedno z najúspešnejších svetových turné pokračuje. Taylor Swift vystúpi v Londýne. Americkú speváčku nezastavil ani prekazený útok na jej koncert v rakúskej metropole.

Fanúšikovia Taylor Swift ostali v slzách po tom, čo jej koncerty vo Viedni zrušili pre teroristickú hrozbu. Na vystúpenie speváčky sa minulý týždeň chystalo aj množstvo Slovákov.

Hlavným podozrivým z prípravy útoku je 19-ročný muž. Ten sa po zadržaní k plánovanému útoku priznal. Do Viedne pred týždňom pricestovali aj fanúšikovia zo Spojených štátov. Keď sa dozvedeli o zrušení koncertov, snažili sa zohnať lístky na šou v britskej metropole. 

"Na letisku som dostala telefónne číslo od niekoho, kto bol na presne rovnakej misii a stretol sa s promotérom vo Viedni. A tak máme lístky, aj keď ich nebolo veľa," uviedla fanúšička.

Popová hviezda sa do Británie vráti prvýkrát od útoku nožom v tanečnej škole v meste Southport. Počas tematickej akcie inšpirovanej Taylor Swift tam prišli o život tri dievčatá. Jej fanúšikovia očakávajú, že jednu z pesničiek venuje obetiam útoku, po ktorom sa v Anglicku zdvihla vlna protestov krajnej pravice. 

"Budem plakať. Nemôžem sa rozhodnúť, či budem natáčať ju alebo seba počas toho ako plačem. Vieme, že bezpečnosť je vysoká a všetci na nás dávajú pozor. Takže by to mala byť skvelá noc," dodali fanúšičky.

Taylor Swift odohrá v Londýne päť koncertov. Sprevádza ich zvýšená bezpečnosť. Fanúšikovia musia zabudnúť na kempovanie či zhromažďovanie pred štadiónom, pri vstupe ich navyše preverí detektor kovov. Doma musia nechať dáždniky či notebooky.

Po vystúpeniach v Londýne sa koncertná šnúra presunie do zámoria, kde sú na programe vystúpenia v USA a Kanade. Turné sa do histórie zapísalo ako najvýnosnejšie, tržby prekonali aj rozlúčkové koncerty Eltona Johna. 

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok