Zamestnankyňu železníc opakovane udieral do tváre telefónom. Polícia obvinila 19-ročného muža

13.8.2024 14:57

Policajný vyšetrovateľ z Prievidze obvinil v súvislosti s nedeľným (11. 8.) útokom na zamestnankyňu Železníc SR (ŽSR) 19-ročného muža. Mladík čelí obvineniu zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu.

Handlová stanica polícia
Foto: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj

Informovala o tom v utorok trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Napadol ju telefónom

Muž 60-ročnú zamestnankyňu ŽSR napadol na železničnej stanici v Handlovej v priestoroch stanovišťa výhybne. "Po tom, ako vošiel do priestorov výhybne a neuposlúchol výzvu poškodenej, aby odišiel, chcela poškodená telefonicky privolať staničný dozor, po čom jej muž vytrhol telefón a opakovane ju ním udieral do oblasti hlavy a tváre. Potom z miesta odišiel," opísali policajti.

Žena je v nemocnici

Tí obvineného v krátkom čase zadržali a umiestnili v cele policajného zaistenia. "Poškodenej boli po surovom útoku spôsobené viaceré zranenia, s ktorými je hospitalizovaná v nemocnici," doplnila polícia.

Vyšetrovateľ z Prievidze podal na obvineného podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby. "Mužovi, ktorý už bol dvakrát odsúdený za majetkovú trestnú činnosť, hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na štyri až desať rokov," dodali policajti.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok