Slávneho amerického rapera zatkli v Paríži. Vo väzbe musel najprv vytriezvieť

9.8.2024 12:26

Slávy rapový interpret Travis Scott sa dostal vo Francúzsku do potýčky so zákonom. Napadol pracovníka SBS, za mrežami musel triezvieť.

travis scott.jpg
Foto: TASR/AP/Mark J. Terrill

Hviezda amerického rapu Travis Scott dnes skončila vo väzbe kvôli potýčke v hoteli v centre Paríža, informujú francúzske médiá. Prokuratúra oznámila, že polícia umelcov zadržala kvôli napadnutiu člena stráže.

Do hotela George V neďaleko triedy Champs-Élysées polícia dorazila okolo piatej hodiny ráno, píše list Le Parisien. Travisa Scotta, ktorého skutočné meno je Jacques Bermon Webster, vzala do väzby, kde sa čakalo na to, kým vytriezvie.

Podľa Le Parisien bol vo štvrtok večer videný v publiku semifinálového stretnutia olympijského turnaja v basketbale medzi americkým a srbským tímom.

Prokuratúra uviedla, že rappera zadržali kvôli „násilnostiam voči bezpečnostnému pracovníkovi“. „Ten pritom sám zasahoval, aby od seba oddelil rappera a jeho bodyguarda,“ citovala z vyjadrenia prokuratúry agentúra AFP.

Problémy mal aj v minulosti

Pre 33-ročného interpreta z Texasu, ktorý je známy aj pre svoje divoké koncerty, nejde o prvé problémy so zákonom. Pri vystúpení v USA v roku 2015 nabádal fanúšikov, aby preliezli cez bezpečnostnú barikádu, a neskôr sa v tejto súvislosti priznal k rušeniu verejného poriadku.

Tento rok v júni ho zase zadržala polícia v Miami kvôli opitosti na verejnosti a vniknutiu na cudzí pozemok.

Pozrite si archívnu o novom albume speváčky Beyoncé:

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok