Fanúšikovia neskrývajú sklamanie zo zrušeného koncertu Taylor Swift. Viedeň im ponúka malé "odškodnenie"

V snahe zmierniť sklamanie fanúšikov americkej speváčky Taylor Swiftovej zo zrušenia jej troch koncertov ponúka rakúska metropola Viedeň malé "odškodnenie", uviedla vo štvrtok agentúra DPA.

Nápoje zdarma a Swifties

Každý, kto predloží vstupenku, si môže dať zadarmo hamburger vo vychytenom burger shope. Niektoré reštaurácie ponúkajú "Swifties", ako sa prezývajú fanúšikovia speváčky, nápoje zdarma. Nemenovaný reťazec kaviarní sa pridal s grátis kávou.

Kto má záujem o umenie, môže so vstupenkou zadarmo navštíviť slávnu galériu umenia Albertina. Istý vintage obchod ponúka zľavu 20 percent na ponúkaný použitý tovar.

V ústrety fanúšikom vyšli aj viedenské kúpaliská: So vstupenkou je možné v piatok, sobotu a nedeľu navštíviť nekryté kúpaliská za výhodnú cenu 2,60 eura.

Fanúšikovia si aj bez koncertu zaspievali

Stovky fanúšikov Taylor Swiftovej sa so zrušením koncertov vyrovnali po svojom a pri Dóme svätého Štefana vo Viedni si spoločne zaspievali niektoré hity americkej megahviezdy.

Swiftovej koncerty sa mali konať 8., 9. a 10. augusta na viedenskom Štadióne Ernsta Happela. Zrušené boli v stredu po tom, ako rakúska polícia informovala o zadržaní dvoch osôb, ktoré chceli zaútočiť nožmi, mačetami a podomácky vyrobenými výbušninami na ľudí pred štadiónom.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok