Za zvrhlé chúťky si odpykajú trest za mrežami. Češka s partnerom sexuálne zneužívali syna, vnuka aj psa

7.8.2024 12:18

Krajský súd v Ústí nad Labem v stredu vyniesol rozsudok nad ženou, ktorá sexuálne zneužívala svojho syna a neskôr aj vnuka. Obvinená je tiež aj zo zoofílie. Súd ju odsúdil na desať rokov za mrežami. Jej partner, ktorý akty natáčal a fotil, a niektorých sa aj zúčastnil, dostal rovnaký trest.

policie česká policia
Foto: Facebook/Policie České republiky (ilu)

Obžaloba tvrdila, že žena močila synovi do úst a mala mať sex so psom. O prípade informuje iDNES.cz. Na zločin sa pritom prišlo náhodou pri vyšetrovaní iného, keď policajti natrafili na fotografie ženy s dieťaťom s pornografickou tematikou.

Myslel si, že je to normálne

Podľa obžaloby mala žena zneužívať syna niekoľko rokov. Chlapec vtedy nemal ani desať rokov. „Spis uvádza, že ho orálne uspokojovala, mala s ním klasický pohlavný styk alebo naňho močila. Jej partner potom všetko natáčal a obom udeľoval pokyny. Pri filmovaní často masturboval a v niekoľkých prípadoch sa do praktík aj priamo zapojil. Dôkazom boli pre vyšetrovateľov zaistené obrazové materiály,“ píše český spravodajský web.

Jej syn je v súčasnosti už plnoletý a trpí psychickými problémami. Vypovedať pred súdom nechcel. "Povedali mi, že keď to neurobím, nedostanem najesť alebo nebudem môcť na počítač," uviedol v prípravnom konaní. Zneužívanie považoval ako dieťa za normálne.

Synovi aj psovi sa to páčilo, tvrdí obvinená

Muž aj žena sa cítili nevinní a zneužívanie označili ako liečebnú metódu proti pomočovaniu. Obvinená je presvedčená, že sa synovi jej konanie páčilo.

V roku 2020 údajne žena zneužila aj svojho dvojmesačného vnuka. Tento akt zachytil jej partner na kameru. Obžalovaná sa bránila tým, že sa vraj snažila „zachytiť“ jeho moč kvôli blahodarným účinkom.

Podobne obhajovala aj jej počínanie so psom. Spermie chcela využiť na "ozdravné účely". Hájila sa, že psovi sa to páčilo.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok