Potopa v sobotu paralyzovala bratislavskú ulicu. Poškodené potrubie budú opravovať aj budúci týždeň

Pre zničenú cestu kvôli prasknutému potrubiu na križovatke Karadžičova a Záhradnícka v Bratislave je úsek smerom von z mesta stále neprejazdný. Bratislavská vodárenská spoločnosť bude opravovať potrubie aj na budúci týždeň, a preto vodiči musia pri prejazde týmto úsekom rátať s obmedzeniami.

Takto to vyzeralo v sobotu poobede na križovatke ulíc Karadžičova – Záhradnícka. Voda tiekla potokmi a zaplavila aj priľahlé chodníky. Prasklo tam totiž potrubie.

Cesta ostala podliata a zničená

Prúd sa, našťastie, vodárom podarilo po vyše dvoch hodinách zastaviť a výsledok? Zničená a podliata cesta.

Vodári od rána pracujú na oprave. Koľko im oprava potrvá však momentálne nevedia. Porucha podľa Bratislavskej vodárenskej spoločnosti nespôsobila výrazné obmedzenie dodávok, no obyvatelia mohli zaznamenať dočasný pokles tlaku vody, ten však už obnovili.

Potrubie na tejto križovatke prasklo v sobotu krátko po 14.00 h. Polícia ešte v ten deň podvečer cestu v smere na Mlynské nivy obnovila. Opačný smer ostáva stále uzavretý.

Kedy sa cestu podarí opraviť?

"V smere na Krížnu ulicu bude cestná premávka uzatvorená minimálne počas víkendu. Sprejazdnenie tohto smeru je závislé od doby opravy vozovky. Vodičov vyzývame, aby pri prejazde týmto úsekom rešpektovali dočasné dopravné značenie," hovorí polícia Slovenskej republiky.

Po Karadžičovej ulici v jednom smere nepremáva MHD. Trolejbusovú linku číslo 40 smerom na hlavnú stanicu dopravný podnik odklonil. Kedy sa cestu podarí opraviť a dokedy potrvajú dopravné obmedzenia zatiaľ nie je známe. 

Pozrite si fotky a zábery zo sobotňajšieho incidentu:

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok