Rodine sa priznal, pred súdom mlčal. Partner zavraždenej Cynthie ide do väzby, jej telo našli zabalené v igelite

26.7.2024 11:51

Muž obvinený z vraždy partnerky vo Veľkom Mederi bude vyšetrovaný z väzenia. Súd vyhovel žiadosti prokurátora, mužovi v prípade dokázania viny hrozí doživotný trest.

väzenie cela
Foto: TASR/Michal Svítok

Hrozí mu doživotie

Sudca Okresného súdu v Trnave rozhodol o návrhu prokurátora, ktorý žiadal mať obvineného Juraja Csiffaryho, bývalého kriminalistu Finančnej správy, vo väzbe.

Ako informoval portál Startitup, súd žiadosti prokurátora vyhovel. Po obvinení z vraždy blízkej osoby hrozí mužovi doživotný trest.

Rozhodnutie nie je právoplatné, o sťažnosti obvineného bude rozhodovať trnavský krajský súd.

Protichodné verzie prípadu

Zvrat v prípade zavraždenej Cynthie, úspešnej hádzanárky a matky dvoch detí, nastal v okamihu, keď sa Juraj priznal rodinným príslušníkom k činu. Tí ho zaviedli na políciu, tam sa ale k činu nedoznal.

Polícia prípad otvorila 17. júla, keď sa začalo pátranie po vtedy nezvestnej žene. Polícia aj rodina ju hľadali päť dní, telo sa objavilo v dome, kde partneri bývali.

V prvej výpovedi obvinený tvrdil, že priateľku našiel obesenú, jej telo zvesil, zabalil do igelitu a vložil do šachty pod pieskovisko. Telo neskôr vytiahol a položil do zadnej časti domu.

Prvotné vyšetrovanie polície však odhalilo skutočnosť, že žena bola zavraždená. Rany na krku odpovedali zaškrteniu.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok