PR správa

Carstore expanduje na Slovensko

25.7.2024 12:46

Carstore, špecializovaná sieť predajcov jazdených vozidiel skupiny Hedin Mobility Group pokračuje v raste a teraz otvára svoje prvé predajné miesto v Bratislave. Od júna Carstore vstúpil na svoj štvrtý európsky trh, Slovensko sa tak pridáva k trom severským krajinám Švédsku, Nórsku a Fínsku.

CAR STORE
Foto: CAR STORE

Hedin Mobility Group ďalej posilňuje svoju pozíciu na slovenskom trhu založením prvej prevádzky Carstore. Carstore je koncept, ktorý je na švédskom trhu dostupný od roku 2020, ponúka široký sortiment preverených jazdených vozidiel rôznych značiek, od menších vozidiel až po vysoko výkonné SUV. Zákazníkom sú k dispozícii aj doplnkové služby, od pneumatík a diskov až po servisné služby.

„Otvorenie našej prvej prevádzky na Slovensku je pre Carstore dôležitým míľnikom. Sme veľmi radi, že a sme hrdí na to, že môžeme ponúkať jazdené vozidlá v našich nových, moderných priestoroch v Bratislave. Veríme, že naša kombinácia kvalitných vozidiel a vynikajúceho zákazníckeho servisu si získa dôveru motoristov nielen v severských krajinách, ale aj na Slovensku. Carstore sa zaväzuje poskytovať najvyššiu úroveň spokojnosti zákazníkov na trhu s jazdenými vozidlami,“ hovorí Peter Lampret, CEO Carstore Sweden AB

CAR STORE Foto: CAR STORE CAR STORE
CAR STORE Foto: CAR STORE CAR STORE
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok