PR správa

Najväčšia rapová párty pod Starým mostom: Letný festival s GLEBom a jeho hitom "SWIPE" už 26. júla

25.7.2024 10:08

Letný festival s názvom Party powered by SWIPE je na spadnutie, a Tyršovo nábrežie sa v piatok 26. júla 2024 premení na epicentrum najväčšej rapovej párty tohto leta. Ak si fanúšik rapu, tento festival jednoducho nemôžeš vynechať!

Gleb
Foto: telekom

Už od popoludnia sa môžeš tešiť na energické vystúpenia skvelých rapových umelcov ako VI3E, Dušan Vlk + Temný Rudo a Fobia Kid. Títo talentovaní umelci ťa vtiahnu do sveta rapu a posunú tvoje emócie na ďalšiu úroveň.

Hlavným ťahákom večera bude nepochybne GLEB, ktorý svojím jedinečným štýlom a hitom "SWIPE" rozprúdi dav. Ak poznáš jeho texty a stíhaš jeho rýchly flow, nemôžeš na tejto akcii chýbať. Bude to skvelá príležitosť ukázať, ako dobre dokážeš kontrovať z davu. 😉

Na záver festivalu sa o nezabudnuteľnú atmosféru postará dvojica Kewu & DJ Gäp so svojím skvelým mixom songov, ktoré ťa udržia v pohybe až do 22:00. Tento večer bude pre všetkých milovníkov rapu povinnou jazdou.

Festival Party powered by SWIPE ti garantuje nezabudnuteľný zážitok. Ak nechceš premeškať najväčšiu rapovú párty na Tyršovom nábreží pod Starým mostom, neváhaj prísť v piatok 26. júla 2024.

LINE UP 26. júla 2024 / Tyršovo nábrežie / pod Starým mostom – Bratislava:

· 16:00 VI3E

· 17:00 Dušan Vlk + Temný Rudo

· 18:00 Gleb

· 19:00 Fobia Kid

· 20:00 Kewu & DJ Gäp

VIDEO: GLEB - "SWIPE" GLEB - SWIPE

Tento festival je určený pre všetkých fanúšikov rapu, ktorí chcú zažiť skvelú atmosféru a nekonečnú zábavu plnú rešpektu.

VOĽNÝ VSTUP do naplnenia kapacity podujatia.

Nenechaj si ujsť tento jedinečný zážitok a príď na najväčšiu rapovú párty leta!

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok