Naši policajti asistovali svojim chorvátskym kolegom. Dvojica Slovákov si leto na Jadrane chcela "spestriť" sériou vykrádačiek

18.7.2024 14:41

Slovenskí policajti asistovali svojim chorvátskym kolegom pri vyšetrovaní trestného činu krádeže, z ktorého boli podozriví dvaja Slováci. Tí boli zadržaní v apartmáne v oblasti Senj po sérii vykrádačiek ich odviedli na policajnú stanicu v Crikvenici.

Chorvátsko, polícia
Foto: Facebook/Polícia Slovenskej republiky

Po príchode do Chorvátska sa slovenskí policajti stretli s tunajšou hliadkou, kriminalistami, podozrivými a svedkyňou. Jeden z podozrivých predložil svoj občiansky preukaz, kde zistili, že je občanom SR, zatiaľ čo druhý tvrdil, že preukaz stratil a uviedol falošné údaje.

V spolupráci so slovenskou políciou sa chorvátskym policajtom rýchlo podarilo zistiť jeho pravú identitu, a tiež že naňho bol vydaný európsky zatykač.

Ukradnutý notebook

Na žiadosť tlmočili komunikáciu počas celej dokumentácie prípadu na mieste, v apartmáne a pri zaisťovaní odcudzených vecí, ktoré boli nájdené zabalené v aute, ktoré používali podozriví.

Zlodeji spolu so svedkyňou, boli následne prevezení na policajnú stanicu v Crikvenici. Dva zo zaistených ukradnutých notebookov boli vrátené slovenskému majiteľovi, ktorý sa osobne dostavil na miestnu políciu.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok