Útek pred zákonom v Tomášove má dohru. Vodiča stíhajú za zločin všeobecného ohrozenia

16.7.2024 12:12

V uplynulý víkend došlo v obci Tomášov k dramatickej udalosti, keď sa 49-ročný vodič auta značky Volkswagen pokúsil uniknúť pred policajtmi. V prípade začali kriminalisti trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia.

Nehoda Tomášov
Foto: reprofo: Facebook / Bernolákovo Online

Vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave po vykonaní potrebných úkonov začal trestné stíhanie vo veci zločinu všeobecného ohrozenia.

Konaním vodiča došlo k vystaveniu minimálne siedmich ľudí do nebezpečenstva smrti alebo ťažkej ujmy na zdraví, ako aj k ohrozeniu cudzieho majetku s možnosťou vzniku škody veľkého rozsahu. Incident spôsobil viacerým osobám rôzne zranenia a spôsobil aj značné majetkové škody.

Výroba omamných látok

Okrem toho bolo začaté trestné stíhanie vo veci trestného činu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Po dopravnej nehode totiž boli vo vozidle Volkswagen nájdené priesvitné plastové vrecká s obsahom neznámej kryštalickej látky.

Vyšetrovanie zo strany bratislavskej krajskej kriminálky naďalej pokračuje. Polícia pracuje na objasnení všetkých okolností prípadu a na identifikácii ďalších možných páchateľov alebo spolupáchateľov.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok