Nehodu v Tomášove spôsobil muž unikajúci pred políciou. V aute mu našli drogy, s ťažkými zraneniami ho previezli do nemocnice

14.7.2024 11:34 , Aktualizované: 14.7.2024 13:10

V Tomášove v okrese Senec došlo k nehode troch motorových vozidiel. Na miesto vyslali štyri pozemné ambulancie a záchranársky vrtuľník. Podľa prvotných informácií sa má na mieste nachádzať osem zranených osôb. Operačné stredisko záchrannej zdravotnej služby SR o tom informovalo na sociálnej sieti.

Polícia
Foto: Ministerstvo vnútra SR

"Do nemocníc v Bratislave záchranári transportovali sedem zranených," priblížilo operačné stredisko.

Zelená vlna STVR na sociálnej sieti priblížila, že nehoda sa mala stať v Tomášove na Rastickej ulici. Križovatka ulíc Mierová a Rastická má byť uzavretá.

Vodiči hlásia zdržania vo všetkých smeroch, obchádzka je možná po okolitých uliciach a obciach.

Nerešpektoval nariadenie polície

Dopravnú nehodu spôsobil 49-ročný muž, ktorý unikal pred policajnou hliadkou. Došlo k zrážke s dvomi vozidlami, v dôsledku ktorej poškodil ďalšie dve odstavené vozidlá.

Pri nehode sa zranilo šesť ľudí, vodiča previezla s ťažkými zraneniami do nemocnice letecká záchranná služba. Informoval o tom bratislavský krajský policajný hovorca Michal Szeiff. V aute 49-ročného vodiča našli vrecká s kryštalickou látkou.

Policajti chceli vodiča zastaviť a skontrolovať v nedeľu krátko po 09.00 h na ulici Pri trati v bratislavskej mestskej časti Podunajské Biskupice. "Vodič znamenia na zastavenie nerešpektoval a vo vysokej rýchlosti pred hliadkou unikal v smere z Bratislavy do Trnavského kraja," priblížil Szeiff.         

Vodič ignoroval opakované výzvy policajtov a unikal vysokou rýchlosťou. Vo vozidle po nehode našli policajti viacero vreciek s obsahom bielej kryštalickej látky, ktoré zašlú na expertízne skúmanie. Policajti zároveň na mieste zistili, že vodič viedol motorové vozidlo v čase zadržania vodičského oprávnenia.

"Vec si prevzal vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave," dodal Szeiff.

Máš dobrý tip na reportáž?

Stiahni appku a pošli video zaujimavých udalostí z tvojho regiónu.

Zistiť viac
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok