Priznanie po mesiacoch. Auto známeho slovenského rapera na diaľnici vybuchlo, zverejnil desivé zábery

13.7.2024 12:47 , Aktualizované: 13.7.2024 13:25

Slovenský raper Patrik Rytmus Vrbovský na sociálnej sieti pridal príspevok, ako mu horí auto na diaľnici. Podľa Nového času sa incident stál pred niekoľkými mesiacmi. Celú situáciu opísal a reagovala aj jeho manželka Jasmína Alagič.

rytmus auto výbuch
Foto: reprofoto Instagram/rytmusking

„Priatelia a fans, toto je auto mojej ženy, v ktorom jazdievala denne s naším synom. Aj dva dni pred tým, ako mi vybuchlo počas jazdy, sa s ním vrátila z Chorvátska,“ napísal raper na sociálnej sieti.

„Ten hore asi chcel, aby som ten večer v tom aute sedel ja a všetko zvládol, pretože ak by tam sedela moja Jasmína so Sanym, tak dnes tu nie sú. Vážte si každú jednu sekundu a šťastný návrat domov,“ doplnil Rytmus.

Kúpa pred pár mesiacmi

Auto sa podľa Nového času vznietilo na diaľnici v momente, keď sedel za volantom Rytmus. Incident sa stal ešte začiatkom februára tohto roka.

Podľa informácií Nového Času sa Rytmus vracal z koncertu za hranicami v skorých ranných hodinách. „Stalo sa to 7. februára, len dva dni pred mojím veľkým koncertom na štadióne. Z auta zostal zhorený vrak,“ povedal Rytmus.

„Je pravda, že auto začalo horieť počas jazdy na diaľnici medzi kamiónmi a inými autami. Vďaka svojej duchaprítomnosti dokázal Patrik nikoho, vrátane seba, neohroziť. Mal doslova pár sekúnd, aby na voľnobeh odstavil auto ku krajnici, a teda nikoho neohrozil,“ povedala Jasmína pre spomínané médium.

Raper priznal, že vozidlo si kúpili krátko pred nešťastím. „Auto sme si užívali zhruba tri mesiace, približne od novembra minulého roka. Nikto z nich teda nečakal, že by sa niečo podobné mohlo stať. Bol to absolútny šok, pretože toto by ste v živote nečakali so žiadnym autom, nie ešte s novým. Zachoval som chladnú hlavu i napriek tomu, že sa mi okamžite začal valiť dym do auta. Jediné, čo som počul, bolo praskanie plastov, gúm a všade okolo som videl oheň,“ opísal Rytmus.

Témy: Rytmus auto oheň
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok