Hádzanári Prešova štartujú sezónu bez Rečičára. Djurkovič má veľké ambície

Hádzanári Tatrana Prešov v pondelok odštartovali spoločnú prípravu na sezónu 2024/2025 už pod vedením nového trénera Ratka Djurkoviča, no bez spojky Tomáša Rečičára, ktorý sa zatiaľ s klubom nedohodol na zmluve.

Klub vstúpi do nového ročníka s cieľom obhájiť tituly v Slovenskom pohári i v extralige a dosiahnuť úspešné výsledky v Európskej lige.

Uprednostnila iných

Slovenský majster sa pôvodne uchádzal o tzv. upgrade miestenku do Ligy majstrov, ale Európska hádzanárska federácia uprednostnila inú sedmičku spomedzi dvanástich záujemcov. Žreb kvalifikácie EL je na programe 16. júla, hlavnej fázy o tri dni na to.

Zaujala ho vízia Tatrana

Do pozície hlavného trénera Tatrana nastúpil 49-ročný Djurkovič z Čiernej Hory. Vo funkcii nahradil Róberta Jana, ktorý doviedol Tatran k triumfu v Slovenskom pohári aj v extralige.

"Mal som možnosť ísť do Prešova, ale aj do iných klubov. Zaujala ma vízia Tatrana a teším sa na novú výzvu. Je čas vyhrnúť si rukávy a pustiť sa do práce. Viem, že musím ukázať svoje skúsenosti a schopnosti. Je pre mňa veľká výzva trénersky pôsobiť v klube, ktorý bude pôsobiť v Európskej klubovej súťaži. Mohol som pôsobiť v reprezentácii Čiernej Hory, no dohodol som sa s Tatranom, aby som sa posúval," poznamenal Djurkovič.

zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok