Do kempu s priateľmi, za chatu si treba priplatiť. Rekreácia na Slovensku niečo stojí (+porovnanie cien a možnosti ubytovania)

5.7.2024 00:00

Zašlá sláva dovolenkovania pri vodných plochách alebo výhodný oddych doma? Redakcia ta3 pripravila zoznam lokalít, ktoré prekvapia cenou aj možnosťami rekreácie.

ubytovanie chata jazero
Foto: Profimedia

K letu neodmysliteľne patrí oddych pri vode. Mnohí váhajú, či stráviť dovolenku na Slovensku alebo vycestovať do zahraničia.

V aktuálnej situácii, kedy letiská hlásia nápor cestujúcich a nedostatok kapacít, je možnosť stráviť voľné chvíle doma o niečo prijateľnejšia. Otázkou ostáva, kam sa oplatí vyraziť.

Zoznam lokalít

Redakcia ta3 vybrala šesť lokácií z celého Slovenska, zohľadnila cenu ubytovania a stravy, a možnosti rekreácie v danej oblasti.

Ceny sú približné a za predpokladu, že doba ubytovania trvá týždeň. Redakcia porovnávala ceny na dvoch najpopulárnejších portáloch sprostredkujúcich prenájom a u súkromných prevádzkovateľov.

Cena sa odvíja aj od toho, či ubytovanie hľadá bezdetný pár, rodina s dvoma deťmi alebo partia siedmich ľudí.

Lacné kempy aj nedostupnosť

Vo všeobecnosti platí, že je výhodnejšie ubytovať sa v kempe, ísť na dovolenku s partiou, a nespoliehať sa len na hľadanie nocľahu cez online portály. Kempy a prenájom celého objektu sa na portáloch často nenachádzajú.

Zoznam vybraných lokácií s porovnaním cien:

Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 / 7 Ďalšia strana
zdielať
zdielať
sledovať
mReportér edit
Komentáre k článku
Zdielajte článok